Prvi obaveštajac Kine sutra u Beogradu

U delegaciji sa Mengom dolazi i Dong Haidžou, zamenik ministra za državnu bezbednost Kine

  • 2

Prvi obaveštajac Kine i jedan od najbližih saradnika kineskog predsednika Si Ðinpinga, koordinator Politbiroa Centralnog komiteta Komunističke partije Meng Ðijandžu stiže sutra u Beograd, gde će se sastati sa srpskim državnim vrhom, pišu današnje "Novosti".

U Kini se rađa svetski energetski gigant: Biće to 2. najveća kompanija u celom svetu

Kako se navodi, prvi bezbednjak Kine provešće u Srbiji tri dana i planirano je da se sretne sa predsednikom Aleksandrom Vučićem i ministrom unutrašnjih poslova Nebojšom Stefanovićem.

U delegaciji sa Mengom dolazi i Dong Haidžou, zamenik ministra za državnu bezbednost Kine.

Prema informacijama "Novosti", Menga najviše interesuju iskustva Beograda o tome kako Evropska unija gleda na razvijanje kineskih investicija, ali i na sve jači uticaj "velikog zmaja" u našem regionu.

Daljinac

(Telegraf.rs/Večernje Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    9. septembar 2017 | 17:11

    AMERI I BRISEL SRBIJU TERORISU I UCENJUJU ZBOG DOBRIH ODNOSA SA KINOM I RUSIJOM!!! ONI IMAJU NEPRIJATRLJSKI STAV PREMA KINESKIM INVESTICIJAMA I ZBOG TOGA NAM SPREMAJU EMBARGO I NOVU IZOLACIJU !!! SRBI SE NADAJU POMOCI IZ PRIJATELJSKE KINE I U DRZAVNOJ BEZBEDNOSTI I U VOJSCI !! TAKODJE I NOVE INVESTICIJE SU POTREBNE !!!! SRBI I KINEZI SU VELIKI PRIJATELJI!!!

  • BOZA ZEMUNAC

    10. septembar 2017 | 08:09

    Živela Kina,živela Srbija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA