Ministru policije preti žena koja nije dobila posao u MUP-u Srbije?!

Preteće pismo na adresu Ivice Dačića, u kome kaže da će ga ubiti pre isteka mandata, poslala razočarana osoba jer nije prošla konkurs u policiji

  • 4

"Strelac", koji je pre dva dana poslao pismo u kojem preti Ivici Dačiću da će ga likvidirati pre isteka mandata, zapravo je razočarana žena koja nije dobila posao u policiji, saznaje Telegraf.rs!

- Konkurisala je za posao, ali nije prošla sve testove. Pošto se prijave o novom radnom mestu popunjavaju ručno, utvrđeno je da ona stoji iza pretećeg pisma - kaže izvor Telegrafa iz MUP-a Srbije. On, međutim, nije precizirao da li je žena već privedena i ispitana.

"Moje zanimanje je strelac, koji u životu nije promašio metu. Ovaj strelac se nameračio da ubije ministra policije Dačića. Pošto ne radim, svakodnevno idem na gađanje, vežbam, čistim hladnu cev i ljubim je. Pa, neko mora i Slobu da osveti, da se mučenik više ne okreće u grobu. Ono što je veoma bitno da istaknem jeste to da ću ubiti Dačića pre isteka njegovog mandata!!!", deo je pisma koji je napisao fantomski napadač, a preneo Alo.

(Telegraf.rs, foto: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petrovic Ljubica

    6. novembar 2012 | 11:55

    Neznam sta se radi po ostalim policiskim upravama,ali znam da je u Bujanovcu katastrofa.Ne primaju nasu decu je su odsluzili civilni vojni rok.Nisu imali kontakt sa oruzjem,ali zato albanci koji su bili pripadnici UCK paravojske na kosovu primaju se i to u vecem broju.Kad udjete u nas SUP vise se cuje po salterima Albanski nego Srpski jezik,a posle djavo nam je kriv.Miozda ce se u najskorije vreme traziti i *Poznavanje Albanskog jezika*Mesto oni da uce Srpski mi cemo morati da ucimo Albanski.

  • Vuk Mujovic

    19. januar 2012 | 19:54

    E da je svako pao na testu zato sto je nepodoban da vidi u zivotu pistolj ne bismo imali ovoliko problema u policiji.

  • telegrafrs

    19. januar 2012 | 16:57

    Dačiću preti žena koja nije dobila posao u MUP Srbije?! http://t.co/u0ZBoBF9

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA