• 6

Palma prodao fotelju, ubuduće će sedeti na drvenoj hoklici (FOTO)

Nakon javnog nadmetanja Dragan Marković Palma je rekao da će oko 60 socijalno ugroženih porodica sa više dece dobiti oko 150 evra

  • 6

Fotelja predsednika Skupštine grada Jagodine Dragana Markovića Palme prodata je na današnjoj licitaciji za 2.500 evra, odnosno za 500 evra više od početne cene, dok je ostalih sedam fotelja funkcionera prodato za 1.050 evra. Ukupno je prikupljeno 9.850 evra a novac će dobiti socijalno ugrožene porodice sa troje i više dece.

Posle "3.000 hiljade za gospođu": Palma stavljao po 50 evra studentima u indeks!

UVEK SU BILI NA SRPSKOJ STRANI: Palma pozvao našu dijasporu u Austriji da glasaju za Slobodarsku partiju

Fotelju Dragana Markovića Palme kupilo je preduzeće "Alfa" iz Jagodine.

- Podržali smo ovu akciju zato što je humanitarnog karaktera i zato što znamo da će sredstva dobiti porodice kojima je to najpotrebnije - rekao je Jovica Stanković iz preduzeća "Alfa".

Foto: Promo

Stanković je kazao da će fotelju staviti u kancelariju preduzeća.

Fotelje gradonačelnika Jagodine, zamenika gradonačelnika i zamenika predsednika Skupštine grada, čija je početna cena bila 900 evra, prodate su za 1.050 evra. Za toliko su prodate i četiri fotelje funkcionera iz sale za zasedanje Skupštine grada. Kupili su ih privrednici iz Jagodine.

Foto: Promo

Nakon javnog nadmetanja Dragan Marković Palma je rekao da će oko 60 socijalno ugroženih porodica sa više dece dobiti oko 150 evra.

- Na ideju o prodaji fotelja sam došao jer smatram da gradonačelnici i predsednici skupština u Srbiji ne treba da sede na fotelji već na hoklici jer narod ne glasa političare da bi oni seli na fotelju. To nije njihova dedovina - rekao je Marković.

On je kazao da bi voleo da njegov primer slede i funkcioneri iz ostalih gradova.

- Mi smo kupili drvene hoklice koje koštaju 1.700 dinara. Nabavna cena moje fotelje je bila 300 evra a prodata je za 2.500 evra. Stalno ćemo tako nešto da kupujemo po nižoj ceni a da prodajemo po većoj i da novac idu u humanitarne svrhe - rekao je Marković.

Foto: Promo

On je dodao da njegov poziv ne važi za predsednika države, premijera i ministre jer oni stalno imaju goste iz inostranstva.

- Jagodina nikad nije kupila nešto što je luksuz. Od 2004. godine nismo kupili ni jedan auto, a opštinska vozila koriste građani kada idu na lečenje u kliničke centar - rekao je Marković.

Nakon obraćanja, Marković je poveo novinare u njegov kabinet gde je pokazao svoju drvenu hoklicu na kojoj će ubuduće sedeti.

Foto: Promo

- Ovo je drvena hoklica koja na selu služi za mužu krava. Ja sam rođen na selu, živim na selu i razlikujem se od nekih političara koji su rodjeni u liftu i ne znaju šta znači kada nemaš - kazao je Marković.

Marković je na pitanje novinara koliko je hoklica neudobnija od fotelje, rekao da mu je hoklica udobnija od fotelje zato što je ispunio cilj, a to je da socijalno ugrožene porodice dobiju neophodnu pomoć.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    Demagogija ...

  • Ruza

    Ada bogomi si car nema tu sta da se kaze primer kako se bori za svoje gradjane

  • bojanw74

    Izgleda😂😂😂

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima