Gojković: Generalna sekretarka Skupštine ne radi dobro svoj posao

Na skupštinskom zasedanju pre dva dana Gojković se generalnoj sekretarki obratila rečima: Odlazi, odmah, videćeš ako me još jednom dovedeš u zabludu, odlazi odmah i donesi mi podatke

  • 1

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković izjavila je danas da da joj je krivo zbog toga što je "povisila ton" na generalnu sekretarku Svetislavu Bulajić, ali da se nije mogao nastaviti rad na drugačiji način.

BURNO U SKUPŠTINI: Gojković vikala na Bulajić, isključila Radulovića, on vređao novinare (VIDEO)

Poslanicu DJB OBEZBEĐENJE IZVELO IZ SKUPŠTINSKE SALE posle "DUELA" sa Majom Gojković (VIDEO)

- Pogrešila sam, u jednom tenutku sam povisila ton na generalnog sekretara, meni je krivo zbog toga, iako, očigledno, na drugi način ne bismo nastavili rad - kazala je Gojković za televiziju Pink i dodala da je problem i "lični animozitet generalne sekretarke prema zamenicima".

Gojković je rekla da generalna sekretarka ne radi dobro svoj posao i da nije retkost da od nje stižu pogrešni podaci.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Na skupštinskom zasedanju pre dva dana Gojković se generalnoj sekretarki obratila rečima: Odlazi, odmah, videćeš ako me još jednom dovedeš u zabludu, odlazi odmah i donesi mi podatke.

Gojković se osvrnula i na predstojeće beogradske izbore rekavši da je za Sašu Jankovića Dragan Đilas sada prihvatljiv kao kandidat za gradonačelnika jer se "tajkun tajkunu raduje".

Predsednica Skupštine je rekla i da ne može da komentariše odluke suda u slučaju Miroslava Miškovića, ali da će i on zbog novca sada možda biti prihvatljiv Jankoviću za saradnju.

- Možda je i Mišković razmišljao da bude na listi, pa će Jankoviću biti mnogo lakše da saradjuje sa DS-om - dodala je ona.

Daljinac

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA