Tadić optužio Čedu da je išao u zatvorske posete inspiratorima Đinđićevog ubistva

Lider Socijaldemokratske stranke “promovisao” haštag #TadićevaGlupost #ČedinaPamet

  • 2

Predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić oštro je reagovao na intervju koji je lider LDP Čedomir Jovanović dao Nedeljniku, optuživši nekadašnjeg stranačkog kolegu da je išao u zatvorske posete inspiratorima Đinđićevog ubistva.

Bitka u opoziciji će se pretvoriti u borbu za bolje mesto na Titaniku: Tadić "opleo" po Šešelju, Čedi i Raduloviću

PODELA PODELJENE OPOZICIJE: Šta se krije iza novog sukoba?

- Pošto Čeda Jovanović kaže da je moja glupost dovela SNS, biće da je bilo pametnije ići u zatvorske posete inspiratorima Đinđićevog ubistva - navodi Tadić u jednom od osam tvitova koje je objavljivao zaredom.

Tadić je na svom zvaničnom Tviter nalogu postavio pitanje "kako se i sam nije setio" da "troši novac koji nije zaradio", i da na "prošlim izborima laže građane da neće podržati Vučića, a onda mu obezbediti vlast na Vračaru."

- Kako se samo nisma setio da se i ja olako odreknem čak onoga što se na KiM moglo odbraniti - navodi se u još jednom od tvitova, uz haštag #TadićevaGlupost #ČedinaPamet .

Tadić se ironično pita kako se nije setio da prostački vređa opoziciju, ili da se poliva ledenom vodom go do pojasa. On pita i kako se nije setio da bi svim tim sprečio dolazak Vučića na vlast, umesto što ih je "uvek, osim jednom, pobeđivao na izborima."

- Gde mi je samo svih ovih godina bila Čedina pamet - stavio je Tadić, uz smajli.

Pogledajte Tadićevu seriju tvitova:

Printskrin: Twitter

Jovanović je u pomenutom intervjuu rekao da nije on pravio Vučića, već Tadićeva glupost i Tomini kompleksi.

- SNS je napravila Vučićeva inteligencija i pamet da iskoristi nesposobnost svih drugih - tako je lider LDP odgovario na pitanje da li je vlast ili opozicija.

- Svi znaju gde sam i da sam tamo gde sam uvek bio - kazao je Jovanović i dodao:

- A zna i Vučić gde sam ja. Posebno dok izgovara rečenice koje sam toliko puta rekao pre njega. Zna i Tadić gde sam ja, dok se davi u svojoj jalovosti i inferiornosti - rekao je Jovanović.

Daljinac

(Telegraf.rs/Nedeljnik/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anonim

    29. septembar 2017 | 12:15

    Sto to nisi pricao dok ste vladali zajedno

  • 038

    29. septembar 2017 | 13:19

    Ista nisi bolji od jovanovica,sve si to znao i nista nisi preuzimao onda znaci da si isti ko on ili pak mozda i gori,ustvari svi vi politicari ste isti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA