PONOVO UVREDE U SKUPŠTINI: Đurišić (SDS) nazvao Laketića (SNS) konjem, Nogo iz Dveri neće da napusti salu iako je isključen

Inače, sve se to dešavalo u delu sednice predviđenom za postavljanje poslaničkih pitanja

  • 30

Poslaniku Dveri Srđanu Nogu danas su izrečene dve opomene i mera udaljenja sa sednice, dok je šefu poslaničke grupe opozicione SDS Marku Ðurišiću izrečena opomena, jer je poslaniku SNS Darku Laketiću rekao da je konj.

LAŽNO MORALISANJE: Poslanica DJB održala "predavanje" o lepom ponašanju, pa NAJSTRAŠNIJE OPSOVALA (VIDEO)

Sramotne uvrede Gorana Ješića obeležile današnju sednicu Skupštine

Ðurišić je, u delu predviđenom za poslanička pitanja, govorio kako ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izbegava da se izjasni o tome ko je naložio rušenje objekata u Savamali, te kako nije govorio istinu kada je, ranije, rekao da protiv učesnika posleizbornih protresta neće biti prekršajnih prijava.

Na to je reagovao poslanik Laketić, ali se u skupštinskom prenosu nije moglo čuti šta je rekao, da bi mu Ðurišić dobaci: Konju!

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Nogo je odbio da napusti skupštinsku salu, nakon dve opomene, isključivanja mikrofona i izricanja mere udaljenja sa sednice, pa je predsedavajući Veroljub Arsić najpre odredio desetominutnu pauzu, posle koje je Nogo prišao Arsiću negodujući zbog izrečenih opomena.

Arsić mu je rekao da ne prilazi stolu za predsedavajuće, te pozvao obezbeđenje da ga udalji iz sale, ali to se nije dogodilo.

Naime, prisutni poslanici su ustali iz klupa dok se Ðogo sa Arsićem raspravljao, pa je Arsić saopštio da određuje jednočasovnu pauzu.

I nakon određivanja druge pauze, Nogo je sa svojim kolegama iz poslaničke grupe i dalje ostao u sali.

Inače, sve se to dešavalo u delu sednice predviđenom za postavljanje poslaničkih pitanja.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jajaja

    5. oktobar 2017 | 13:01

    Ima li kraja ovom bezobrazluku i prostakluku???

  • biki

    5. oktobar 2017 | 13:06

    Pa strasno je kako pojedinci dozvole sebi da se na takvom mestu ponasaju krajnje nedolicno i nekulturno a onda ocekuju podrsku naroda, koji sigurno nece podrzati bezobrazluk i bahatost

  • miki

    5. oktobar 2017 | 12:51

    Ovo vise lici na cirkus ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA