≫ 

U SKUPŠTINI SRBIJE GORE NEGO NA VAŠARU: Palma o ponašanju pojedinih poslanika

Ja želim da građanima Srbije kažem, da određeni broj poslanika u parlamentu ne predstavljaju građane Srbije, oni prestavljaju sami sebe i termini koje koriste neki poslanici se ne koriste ni u rijaliti šou i prevazišli su sve mere, rekao je lider Jedinstvene Srbije

  • 7

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma je rekao da je ponašanje pojedinih poslanika u Skupštini Srbije prevazišlo i cirkus i vašar.

SKUPŠTINA EKSPRES: 10 tačaka i 33 podtačke usvojene za 10 minuta

Kako Palma "bije" sa dvadesetak kilograma manje i mnogo više kose na glavi (VIDEO)

- Ako gledate Skupštinu Srbije, to je prevazišlo i cirkus i vašar i ono što bi naš narod rekao sve najgore. Ja želim da građanima Srbije kažem, da određeni broj poslanika u parlamentu ne predstavljaju građane Srbije, oni prestavljaju sami sebe i termini koje koriste neki poslanici se ne koriste ni u rijaliti šou i prevazišli su sve mere. Mi ih pozivamo da se ugledaju na jagodinsku Skupštinu. Ajmo da se takmičimo ko bolji predlog ima za nešto od čega će građani Srbije imati koristi, a ne ko će gore termine i uvrede da izgovori za neku poslaničku grupu ili poslanika - ocenio je Marković.

Foto: Tanjug/Danilo Peternek

On je najavio da će naredne nedelje razgovarati sa čelnicima Slobodarske partije Austrije, koja će biti deo nove Vlade Austrije i sa budućim ministrima iz te stranke.

- Ja ću ih zamoliti da podrže Srbiju i da nas zaštite od napada nekih velikih država i njihovih predstavnika koji ovih dana dolaze u Srbiju i koji žele da nam naređuju šta Srbija treba da radi i kojim putem treba da ide. Mi moramo da kažemo da smo mi nezavisna Republika Srbija i da sami donosimo odluke kada je u pitanju i spoljna i unutrašnja politika - rekao je predsednik Jedinstvene Srbije i Skupštine grada Jagodine.

Foto: Promo

Marković je rekao da su on lično i Jedinstvena Srbija podržali Slobodarsku partiju na parlamentarnim izborima i pozvali Srbe da glasaju za stranku koju vodi Hans Kristijan Štrahe.

- To je postalo bezobrazno kako to nama saopštavaju ti neki pomoćnici zamenika sekretara i pojedini ambasadori. Srbija nije više ono što je bila nekada i Srbija hoće saradnju sa svima, ali da nas puste da sami donosimo odluke - rekao je Marković i dodao:

- Srbija poštuje sve svoje međunarodne obaveze, čak i one obaveze iz Brisela, gde su nas priveli i mogu da kažem da je Srbija privedena u Brisel da potpiše sporazum vezano za Kosovo i Metohiju i sve što smo potpisali do sada poštuje samo srpska strana, a ne albanska.

U Skupštini grada Jagodine, danas je održana konferencija za novinare na kojoj je Marković saopštio da će od 31. 10. do 02. 11. u Beču boraviti delegacija u kojoj će biti 550 studenata iz Jagodine i iz drugih gradova koji studiraju u Jagodini i zahvalio se donatorima koji su platili sve troškove ovog putovanja.

Foto: Promo

U delegaciji će biti i 50 lekara i medicinskog osoblja iz Jagodine, koji će obići jednu bolnicu u Beču, kao i nekoliko privrednika. Ovo je sedma godina kako Skupština grada Jagodine organizuje putovanje studenata u Beč.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čika Jova

    26. oktobar 2017 | 13:59

    Bravo Palma. Poslanike nije birao narod već stranke. Da ih je birao narod morali bi ozbiljnije da se ponašaju.

  • Nn

    26. oktobar 2017 | 15:39

    Mislim daje jedan od najpametnijih poslanika.

  • Pera Kojot # 1

    26. oktobar 2017 | 15:25

    Tako je Palma! Ovo je gore nego ikad! Katastrofa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA