1 post na Fejsbuku, 2 proste rečenice, 10 grešaka: Neslavan rekord Demokratske omladine Voždovca

Kada bi u Ginisovoj knjizi rekorda postojala kategorija za broj pravopisnih grešaka, Demokratska omladina Voždovca bi verovatno uspela da se kvalifikuje za pobedu

  • 2

Demokratska omladina Voždovca pohvalila se na zvaničnoj Fejsbuk stranici opštinskog odbora da je održala akciju u Pinosavi i Ripnju. Međutim, ono što nije za pohvalu jeste elementarna nepismesnost tih mladih ljudi, odnosno administratora te stranice. Naime, u samo dve rečenice napravili su čitavih 10 grešaka.

BOŠKO OBRADOVIĆ POZIVA NA BRATOUBILAČKI RAT: Najavio gerilske metode borbe protiv vlasti

O izborima odlučuje Vučić, a SPS će poštovati tu odluku

Kada bi u Ginisovoj knjizi rekorda postojala kategorija za broj pravopisnih grešaka, Demokratska omladina Voždovca bi verovatno uspela da se kvalifikuje za pobedu. Naime, u postu na zvaničnoj Fejsbuk stranici, sastavljenom od dve rečenice, oni su napravili 10 grešaka.

Printskrin facebook.com/dsvozdovac

Verovatno shvativši, šta su uradili, posle izvesnog vremena ispravili su greške. Međutim, opet se potkrala jedna greška.

Da li zbog površnosti ili iz želje da se što pre pohvale sa dve fotografije na Fejsbuku, omladinci su DS napravili značajan propust u promociji i poslali ne baš pozitivnu sliku o svom radu u trenutku, kada se "zahuktava" politčka borba za prestonicu uoči lokalnih izbora.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nataša

    30. oktobar 2017 | 23:00

    Slzčajno ili ne,ali zarez uvek stavljaju na pogrešno mesto.Ako su pravopisne greške bitne,one im nisu donele vodu.Za Ripanj znam da je sto posto istina.

  • Aktap

    31. oktobar 2017 | 11:07

    Izvinite, nešto nisam video objašnjenje koje su to greške bile.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA