Maja Gojković o oblačenju poslanika: Dolaze u skupštinu kao da su krenuli na plažu (VIDEO)

Tema koju nismo mogli da preskočimo je i stajling albanskog premijera Edija Rame

  • 2
Maja Gojković Foto: Telegraf.rs

Predsednicu parlamenta Maju Gojković sreli smo na reviji Boška Jakovljevića. Tom prilikom pitali smo je kako se to poslanici oblače u skupštini i šta joj najviše smeta.

Boško Obradović upao u kabinet Maje Gojković sa još dvojicom: Vikali su na nju i fizički je sprečili da izađe

- Preferiram klasiku kada su u pitanju skupštinska zasedanja. Volim strogu klasiku i smeta mi što se poslanici ne oblače poslovno. To se od njih očekuje jer oni predstavljaju građane Srbije.

- U redu je da dođe do modnih promašaja, ali nekada se ponašaju kao da su došli na plažu. Na glavi su im naočare za Sunce, a dame nose neke majice na bretele - rekla je za naš portal predsednica parlamenta Maja Gojković.

Ona takođe navodi da je interesantno da dame prave veće modne promašaje od muškaraca.

- Modni kreatori me nikada nisu napadali, imala sam jedan promašaj pre nekih 10, 15 godina kada sam obukla dugu večernju haljinu na otvaranju filmskog festivala.

Foto: Telegraf.rs

- Nešto mi se otkačilo na haljini, pa je to na meni izgledalo kao vreća. Smatram da je lepota u jednostavnosti. Obožavam modne časopise, ali ne volim da pratim modne trendove - dodala je predsednica parlamenta.

Tema koju nismo mogli da preskočimo je i stajling albanskog premijera Edija Rame.

- Nije mi se dopao njegov izgled za taj sastanak, ne znam šta je postigao. Možda je hteo da bude primeće, ali on je to uvek. Nije morao da se obuče tako, ipak, to je njegov izbor - objasnila je Maja Gojković.

Ceo intervju pogledajte ovde:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA