Bakarec iz DSS prešao u SNS: Dogovorio sam se s Vučićem

Vučić Srbiju vodi sigurnom rukom. Vučić i SNS Srbiji pružaju stabilnost. Opozicija Srbiju destabilizuje. Rezultati u Beogradu su fantastični. Više niko ne može zatvarati oči pred stvarnošću - rekao je Bakarec

  • 1

Dugogodišnji član Demokratske stranke Srbije i odbornik u Skupštini grada Beograda Nebojša Bakarec je danas saopštio da je zvanično pristupio Srpskoj naprednoj stranci (SNS) i odborničkoj grupi te partije u gradskom parlamentu.

Da li će vladajuća koalicija na JEDINSTVENOJ LISTI nastupiti na sledećim izborima?

DS uvek za vanredne izbore, ali na svim nivoima

Bakarec je novinarima u Skupštini grada rekao da se s predsednikom SNS Aleksandrom Vučićem pre dva meseca dogovorio da u predstojećoj kampanji za gradske izbore pomogne SNS znanjem i iskustvom u politici dugim 27 godina.

On je kazao da su "fantastični" svi projekti u Beogradu koje je počela aktuelna vlast, a da je bivši gradonačelnik Dragan Đilas grad doveo do bankrotstva.

- Vučić Srbiju vodi sigurnom rukom. Vučić i SNS Srbiji pružaju stabilnost. Opozicija Srbiju destabilizuje. Rezultati u Beogradu su fantastični. Više niko ne može zatvarati oči pred stvarnošću - rekao je Bakarec.

On je kazao da Vučić godinama pruža ruku onima koji su mu bili politički neistomišljenici, da ga je kritikovao do 2014 godine, ali da ne može da zatvara oči pred promenma u Beogradu.

Daljinac

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA