≫ 

Tadić pobegao u Rumuniju, Šutanovac priprema "novo bekstvo iz Srbije": Mihajlović odgovorila na kritike lidera DS

Mihajlović je podsetila da je „Šutanovčev prethodnik Boris Tadić već jednom pobegao iz Srbije u Rumuniju, kada je Priština donela odluku o samoproglašenju nezavisnosti“

  • 4

Nazivati farsom unutrašnji dijalog o Kosovu nije ništa drugo nego priprema "novog bekstva iz Srbije" kada se bude odlučivalo o južnoj srpskoj pokrajini, ocenila je danas članica Predsedništva Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović.

Mrkonjić o Zorani Mihajlović: Ministarka svoj posao baš ne zna

Ona je, u saopštenju, navela da je pravo svakog političara u Srbiji, pa i predsednika Demokratske stranke Dragana Šutanovca da učestvuje ili ne učestvuje u unutrašnjem dijalogu o Kosovu, koji je inicirao predsednik Republike Aleksandar Vučić, ali, smatra Mihajlović, nazivati te razgovore farsom nije ništa drugo od priprema novog bekstva.

Mihajlović je podsetila da je „Šutanovčev prethodnik Boris Tadić već jednom pobegao iz Srbije u Rumuniju, kada je Priština donela odluku o samoproglašenju nezavisnosti“.

- Problem Kosova nije napravio ni Vučić, nisu ni Šutanovac, ni Boris Tadić, iako su svojom politikom doveli do toga da Kosovo bude nikad dalje od Srbije, niti je problem Kosova stvorio bilo ko iz današnje generacije srpskih političara. Samo što neki od nas žele da pokušaju da reše ovaj problem, kao što to radi predsednik Vučić i Srpska napredna stranka, a neki ponovo žele da pobegnu od njega, kao Demokratska stranka i svi koji su iz nje izašli - naglasila je ona dodajući da se u tome razlikuju i da će se u tome uvek razlikovati.7

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miša

    8. novembar 2017 | 12:36

    Šta bi ste vi sa kosovom i da nam ga vrate kad je puno šiptara.

  • Donja Murtulica

    8. novembar 2017 | 13:37

    Dugo će Kosovo biti rak rana. Proći će generacije političara, jedni druge će optuživati a sudbina i Srbije i Kosova se kroji negde drugde. Nažalost.

  • mima

    8. novembar 2017 | 19:13

    svi ce oni polako da pobegnu ostace jadan narod i opljackana srbija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA