≫ 

Vučić se oglasio povodom presude Ratku Mladiću i poslao poruku građanima Srbije

"Ja sam predsednik i kao predsednik Srbije čini mi se da nemam pravo da tumačim nepravosnažne presude"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić povodom presude bivšem generalu Ratku Mladiću poručio je građanima Srbije da moramo da počnemo da gledamo u budućnost.

RATKU MLADIĆU DOŽIVOTNI ZATVOR: Haški sud doneo presudu (VIDEO)

- Ja sam predsednik i kao predsednik Srbije čini mi se da nemam pravo da tumačim nepravosnažne presude. Ali, znam koliko su u celom regionu emocije uzavrele. Želim da kažem svima da Srbija poštuje svoje žrtve, i za to ćemo morati sami da se pobrinemo - rekao je Vučić i dodao:

- Ovo je poziv svim građanima Srbije da danas počnemo da gledamo u budućnost i počnemo da gledamo kako će živeti naša deca, da očuvamo mir u regionu, otvaramo više fabrika, da se ne gušimo u suzama prošlosti.

Istakao je kako je ovaj dan preemotivan i za generala i za njegovu porodicu, i za porodice žrtava, i kako ne treba da kukakmo i plačimo nad svojom sudbinom, treba da gradimo društvo kojim ćemo da se ponosimo za sve one koji nisu odgovorili a ubijali su srbe i za to postoje živi svedoci.

- Danas nije dan ni za sreću ni za tugu, svi treba da se preispitamo kakva nam je budućnost, ko misli da stane Srbima na otovrena vrata grdno se vara - naglasio je predsednik.

Uskoro opširnije...

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna

    22. novembar 2017 | 14:09

    Napred generale ziv nam i zdrav bio! Srbija se saginjati nece! BOG ce im vratiti za sva ucinjena zlodela !!!

  • Рајко

    22. novembar 2017 | 14:08

    Српске жртве исто траже правду из Хага , али је не добијају , надам се да се бар Бога плаше јер ће једног дана и њима неко судити.

  • Srbenda

    22. novembar 2017 | 13:20

    Ovom presudom Mladic je postao jos veci heroj!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA