≫ 

Telegraf na ulicama Beograda nakon presude Ratku Mladiću (VIDEO)

Interesantno je da svi građani bez obzira na godine imaju slično mišljenje o presudi srpskom generalu

  • 41

Reporter Telegrafa je izašao na ulice Beograda i pitao građane šta misle o presudi generala Ratka Mladića, koji je danas u Haškom tribunalu osuđen na doživotnu robiju.

22 GODINE BORBE HAGA I RATKA MLADIĆA: Ključni detalji sudskog procesa u kome je optužnica menjana 4 puta (VIDEO) (FOTO)

Interesantno je da svi građani bez obzira na godine imaju slično mišljenje, uglavnom su ogorčeni i suđenje su okarakterisali kao nepravedno i nepošteno.

- To je velika nepravda za srpski narod, sramota - rekao je mladić.

- Svetska sila na koju ne možemo da utičemo, nije zaslužio takvu kaznu, ali ne pitamo se mnogo - mišljenje je starijeg gospodina.

- Svi Srbi u Hagu su osuđeni na 10, 15 i više godina, a drugi koji su takođe činili zločine su prošli nekažnjeno. To je američki sud i rade po njihovoj naredbi - rekla je gospođa.

- To je sve montirano, mi ne možemo ništa, slabi smo. Jedina greška je što nije odmah pobegao u Rusiju, jer ko ode u Hag zna šta ga čeka - zaključio je naš sagovornik.

Pogledajte video:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1389

    22. novembar 2017 | 19:20

    Ratko,generale,nasa diko,uvek cemo te pamtiti po ljubavi prema svom napacenom narodu,branio si ga vojnicki,a dusmani koji su ubijali nas narod,koji prebacise krivicu za svoja zlodela na tebe,gorece u paklu siguran sam.Mozes da prevaris ljude dusmanine,ali ne i Gospoda koji ce vam jednog dana suditi jer on jedini zna kakve ste vi licemerne kukavice koje nemaju hrabrosti da priznaju zlocine nad neduznim srpskim narodom.ZIVECES GENERALE vecno u nasim srcima,jer mi znamo istinu i prenosicemo je sa kolena na koleno.

  • Bgd 011

    22. novembar 2017 | 17:59

    Ovi koji su glasali da je zasluženo osudjen su srbi muslimanske veroispovesti, a moguće i katoličke.

  • milan

    22. novembar 2017 | 19:01

    bio je VOJNICINA ostace heroj spasavao je sve narode i pridrzavao se zakletve koju smo svi polozili za vreme juge a osudjen je zato sto nije bio izdajnik nego cisti profesionalac zelim mu svaku srtecu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA