Podneta krivična prijava protiv Boška Obradovića zbog nasilničkog ponašanja

Rističević je novinarima u Skupštini Srbije kazao da su prijavu predali Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu koje, kaže, treba da odluči da li je to nasilničko ponašanje bilo u lakšem obliku ili je do nasilničkog ponašanja došlo u grupi

  • 52

Marijan Rističević iz Narodne seljačke stranke izjavio je danas da je sa poslanikom SNS Markom Atlagićem podneo krivičnu prijavu protiv lidera Dveri Boška Obradovića zbog nasilničkog ponašanja.

SEDNICA SKUPŠTINE KASNILA 40 MINUTA: Raspava o zaverama i kršenju Poslovnika

Rističević je novinarima u Skupštini Srbije kazao da su prijavu predali Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu koje, kaže, treba da odluči da li je to nasilničko ponašanje bilo u lakšem obliku ili je do nasilničkog ponašanja došlo u grupi.

Oni zahtevaju od Tužilaštva da se slučaj procesuira da bi se ubuduće svaki vid nasilja sprečio jer, ističe, političari treba da budu primer nenasilničkog ponašanja.

Printskrin: Tanjug

- Napominjem da se zlo tuče dok je malo, kad zlo uzme maha ono sve više jača i mi mislimo da pravosudni organi konačno moraju da stave tačku na ovakvu vrstu ponašanja I na nasilje inače će nasilje staviti tačku na državu i društvo - rekao je.

Rističević je kazao da je Obradović najavljivao “gerilsku borbu” koja se, kaže, koliko je shvatio odnosila na geslo Dimitrija Ljotića: Ne trebaju nam glasači, trebaju nam borci, pa je, kaže, shodno tome pribegao nizu nasilja.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Minja

    23. novembar 2017 | 15:07

    Ovakva ponasnja se moraju strogo kazniti kako bi se suzbila i na kraju iskorenila

  • Branko

    23. novembar 2017 | 18:42

    I treba da se podnese krivicna prijava, takvo ponasanje je nedopustivo.

  • Aleksandar

    23. novembar 2017 | 14:41

    Poslanicima koji su nasilnici ne sme se dozvoliti pozivanje na poslanicki imunitet, vec moraju odgovarati pred Zakonom za svoje postupke. Bosko Obradovic je sve vise postajao nasilan i to nasilje se mora kazniti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA