TEŠKE OPTUŽBE bivšeg šefa BG policije: DS ima tajnu službu još od Đinđića, EVO I DOKAZA!

Radulović je preneo navodne Jankovićeve reči da je DS još 2004. godine krenula u izgradnju paralelne službe bezbednosti. S druge strane, Marko Nicović za Telegraf.rs kaže da demokrate imaju tajnu službu još od vremena Zorana Đinđića

  • 91

Srpsku političku javnost ozbiljno je uzdrmala izjava predsednika pokreta Dosta je bilo Saše Radulovića, da mu je tadašnji ombudsman Saša Janković u januaru 2014. godine ispričao priču o tome kako je Demokratska stranka 2004. godine krenula u izgradnju paralelne službe bezbednosti, u stvari aparata za praćenje i prisluškivanje, i da je ta služba sada jača, modernija i bolje opremljena od državne. Međutim, advokat i bivši načelnik Uprave za suzbijanje kriminaliteta beogradskog MUP-a, Marko Nicović tvrdi za Telegraf.rs, da demokrate imaju tajnu službu još od vremena Zorana Đinđića.

Janković špijun: Radulović optužio lidera PSG da je radio za tajnu službu DS

Paralelnu službu bezbednosti Demokratska stranka ima još od kada je na čelu stranke bio Zoran Đinđić, znači pre 2004. godine, kaže za Telegraf.rs, Marko Nicović, advokat i bivši načelnik policije grada Beograda.

- Nisu verovali službi bezbednosti iz vremena Miloševića, pa je DS je stvorio privatni sistem, koji je kasnije funkcionisao. To im osladilo, pa su ga koristili čitavo vreme, čak su nabavili i opremu van BIA - izjavio je Nicović.

Foto: Medija centar

Na konstataciju Telegrafa da je to ozbiljna i teška optužba, Nicović kaže je to lako utvrditi i da treba pogledati preko carinskih deklaracija koja je oprema uvezena. Prema njegovim rečima, ta paralelena služba i dalje postoji, jer je oprema i dalje u njihovom vlasništvu.

Foto: Profimedia/Westend

- Treba ispitati uvoz visokosofisticirane opreme za prisluškivanje, koja je uvezena u Srbiju. Posebno za mobilne telefone i internet veze. Takođe su mnogi tajkuni imali svoju obaveštajnu službu, koja je takođe prisluškivala vlast - rekao je ovaj nekadašnji šef beogradske policije.

Prethodno su za Telegraf.rs, predsednik Srbije i DS iz 2004. godine i sadašnji lider demokrata prokomentarisali navode Saše Radulovića. Boris Tadić je rekao za naš portal da je izjava lidera DJB apsolutna neistina, dok je Dragan Šutanovac, sadašnji lider demokrata i nekadašnji ministar odbrane, kazao da nema nikakva saznanja o navodima Radulovića.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • selektor

    27. novembar 2017 | 19:44

    Tek će da počnu da isplivavaju prljavštine od strane DS. Moramo da shvatimo da su oni spremni na sve radi ličnih interesa.

  • BG

    27. novembar 2017 | 19:49

    Verujem Marku Nicoviću .On je najupućeniji od svih !!!

  • toto

    27. novembar 2017 | 19:42

    Zanimljive infrmacije,zanimljivi akteri...ovo postaje sve bolje i bolje!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA