MISTERIJA: Ko je ostao uz Sašu Jankovića? TELEGRAF SAZNAJE: Danas sednica Predsedništva PSG

Beogradska čaršija već danima spekuliše o rasipanju članstva Pokreta, čiji je lider Saša Janković, pa se postavlja otvoreno pitanje, ko je ostao uz njega, pre svega od najbližih saradnika

  • 6

Božo Prelević je podneo ostavku, Kokan Mladenović napustio Pokret slobodnih građana, dok Dragan Velikić razmišlja. Beogradska čaršija već danima spekuliše o rasipanju članstva Pokreta, čiji je lider Saša Janković, pa se postavlja otvoreno pitanje, ko je ostao uz njega, pre svega od najbližih saradnika.

PREDSEDNIK VUČIĆ: Janković hteo da nastavi proteste, mislio je da ću mu pod pritiskom spolja i iznutra dati premijersku fotelju

"Nogu su povukli" i za sobom ostavili otvorena izlazna vrata ili kako Janković kaže otvoren prozor Pokreta slobodnih građana, prvo Dušan Duda Ivković i Zoran Ivošević, da bi se posle toga odlasci iz PSG ređali kao na traci. Kao i optužbe na račun Jankovića.

Otišli su novinarke Biljane Lukić i Tanja Vojtehovski, kompozitor Ognjen Radivojević, kompozitorka Kristina Kovač, general Sreto Malinović, poslanica Marinka Tepić, glumci Bojana Maljević, Nikola Kojo i Branislav Trifunović, kao i članovi Predsedništva akademik Dušan Teodorović i novinar Srđan Škoro.

Printskrin: Youtube/Nasa Televizija

Tragom informacije da se spremaju još tri odlaska, među kojima je i njegov, advokat, poverenik za Beograd i član Predsedništva PSG Božo Prelević nije ni demantovao ni potvrdio ovaj navod.

- Ne mogu ništa da vam kažem, ne želim da učestvujem, pustite to - rekao za Telegraf.rs Prelević, pre nego što je prekinuo telefonsku vezu.

Foto: mc.rs

Kada se sve svede, mada je očigledno rano da se povuče crta u vezi odlazaka iz PSG, postavlja se pitanje ko će od potpisnika "Apela 100" ostati uz Jankovića, pošto se čini da se situacija menja iz časa u čas.

- Što se tiče informacija, koje se su se pojavili u javnosti o odlascima iz Pokreta slobodnih građana, sve ćete moći eventualno da saznate posle sednice Predsedništva PSG. U ovom trenutku ne možemo ni da vam potvrdimo , niti da demantujemo navode o odlasku nekih članova - rečeno je Telegrafu u pres službi ovog Pokreta.

Foto: Tanjug/Sava Radovanovic

Kako su napomenulu, PSG će se oglasiti ukoliko ima potrebe za oglašavanjem po tom pitanju.

- Sednica nje zakazano vanredno, već je redovna, koja se održava svake nedelje. Znači, ništa se ekskluzivno ne dešava. Ako je neko podneo ostavku ili napušta Pokret, u šta mi trenutno nismo upućeni, verovatno će se danas raspravljati o tome - rekli su naš portal u pres službi PSG.

S obzirom na to, koliko je ljudi otišlo iz PSG postalja se i pitanje ko će na Predsedništvu ovog pokreta uopšte raspravljati o odlascima. Možda će posle toga pres služba Pokreta slobodnih građana, odnosno pre svega Janković imati potrebu da odgovori ko mu je ostao u Pokretu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja...

    5. decembar 2017 | 15:58

    Evo Sergeju Trifunovicu fotelje iznenada

  • Dex

    6. decembar 2017 | 00:11

    Kakav crni Saša Janković...užas...a i ove šatro zvezde odmah potrčale za njim ne bi li se dokopali malo popularnosti...pa pogledajte ko su oni...Bane Trifunovic..Ogi Bilja....ma idi begaj

  • Dex

    6. decembar 2017 | 00:09

    Velike face napustile jos veceg Jankovica...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA