• 56

SNS povodom Đilasove kandidature: Sigurni smo da građani ne žele povratak na period bez budućnosti!

Podsetiću da su Đilasove kompanije u vreme dok je upravljao Beogradom imale promet od preko 19 milijardi dinara, što nije pošlo za rukom nijednom drugom tajkunu u Srbiji

  • 56

Povodom izjave Dragana Đilasa da će da se kandiduje za gradonačelnika Beograda na čelu jedne opozicione kolone, oglasio se Nebojša Stefanović član Predsedništva Srpske napredne stranke saopštenjem koje vam prenosimo u celosti:

Đilas: Ulazim u trku za gradonačelnika Beograda

"Bivši predsednik Demokratske stranke Dragan Đilas odlučio je, kako kaže, da se vrati u politiku iako iz nje nikada nije ni odlazio. Da se vrati sa novom briljantnom idejom da garantuje za projekte svojom imovinom, baš kao što je garantovao za Demokratsku stranku i oterao je u stečaj. Da apsurd bude veći, baš onom imovinom koju je sticao u periodu dok je bio na vlasti - rekao je Stefanović.

Podsetiću da su Đilasove kompanije u vreme dok je upravljao Beogradom imale promet od preko 19 milijardi dinara, što nije pošlo za rukom nijednom drugom tajkunu u Srbiji.

Tom imovinom građana Srbije, koju je stekao na vlasti, Đilas bi da garantuje za Beograd i dovede ga do bankrota. Pošto nije uspeo da upravlja Demokratskom strankom, već ju je oterao u stečaj, danas bi Đilas sa Šapićem da otera u stečaj sve Beograđane, i da nastavi put kojim je zadužio Beograd za milijardu i dvesta miliona evra koliko je iznosio dug glavnog grada kada su otišli sa vlasti.

Đilas želi da nastavi sa Aleksandrom Šapićem kampanju bahatosti koju su sprovodili od 2008. do 2014. godine, koliko su vladali Beogradom, kada su vrlo malo uradili za Beograđane, a mnogo uradili za sebe.

Potpuno sam siguran da građani Beograda ne žele povratak na staro, ne žele povratak u period kada im nije nuđena bilo kakva budućnost, kad su funkcioneri punili svoje džepove, a nisu se brinuli od čega će da žive građani Beograda, već žele da, pre svega, oni odlučuju o životu svog grada, u kome će imati sigurnu budućnost za sebe i svoju decu", stoji u saopštenju.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Komentari

  • ika

    Beograđani mu nikada više neće dati novu šansu.

  • Uros

    Srbina ne mozes dva puta prevariti, i ako se kandiduje, odustace od politike posle izbora..

  • Uros

    Gradjani nece dozvoliti da se vrate u proslost,vec ce dati podrsku onom ko razvija grad.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima