Dok čekamo nadležne organe sa zaključcima o haosu na derbiju, Vulin ima poruku za rent-a huligane: Verovatno su krenuli na izložbu u muzej ''25. maj" i kad su već tu, rešili su da preuzmu tribinu Grobara

Ministar odbrane je time odgovorio na tvrdnje supruge jednog od uhapšenih da su oni u Beogradu bili samo turistički

Nadležni organi će uskoro izaći sa odgovarajućim zaključcima o neredima koji su se dogodili na 156. Večitom derbiju, rekao ja ministar odbrane Aleksandar Vulin.

Hrvatski huligani stavljeni iza rešetaka: Zbog opasnosti od bekstva sud im odredio pritvor

Nije mogao da odgovori da li je u incidentu na stadionu Partizana bilo udela stranih službi, međutim, kaže da se "ovo nikada ne dešava slučajno i da nikada nije bez politike".

On se zapitao kako to da strani državljani, uhapšeni na stadionu JNA, nisu otišli do Narodnog muzeja, ako su dolazili turistički, kako tvrdi žena jednog od uhapšenih.

- Vrlo je zanimljivo kako to internacionalno bratstvo nije otišlo u Narodni muzej, ako su turistički dolazili ovde. Verovatno su išli do muzeja ''25. maja'', pa su eto slučajno skrenuli. Delovalo im je kao neki performans veliki - ironično je primetio Vulin.

- Slučajno su bili isto obučeni, slučajno su nekakvi kik bokseri. I baš su krenuli na izložbu u ''25. maj", međutim, nešto ih je odvelo na stadion JNA ... i kad su već tu, rešili su da preuzmu tribinu ili da urade nešto slično - dodao je.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kika

    Pocinioci da se najstrozije kazne, ovakve scene su strasne.

  • Nika

    Pocinioci da se najstrozije kazne, ovakve scene su uzasne.

  • Dragan

    Nije vazni iz koje su zemlje ucesnici u neredu, svi trebaju da odgovaraju za svoja dela.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima