• 15

PUPS i Radikali zajedno u Kostolcu: Vlast mora da čuje i razume običnog čoveka

Sve velike teme popot Rusije, Evrope i poglavlja i Kosova će nestati i postaće nebitne ako nekome noćas pozli, ne bude dobro. Zato je stanovništvu Kostolca potrebna jedna ovakva vlast, socijalno pravedna, socijalno odgovorna - istakao je predsednik PUPS-a

  • 15

U punoj sali Doma kulture u Kostolcu, PUPS i Srpska radikalna stranka održali su danas završnu konvenciju. Na lokalnim izborima za odbornike skupštine Kostolac ove dve partije su nastupile u koaliciji.

Krkobabić je istakao da je za PUPS, penzionere Srbije i naravno penzionere Kostolca najvažnije da su penzije sigurne i redovne a da će visina zavisiti od toga kako budemo radili. Predsednik PUPS je još jednom ponovio da je partija koju vodi dala punu podršku merama fiskalne konsolidacije i da misli da nisu pogrešili. Penzioneri su uvek bili tu kada je trebalo i davali svoj puni doprinos i kad su se drugi premišljali.

Foto: pups.org.rs

Krkobabić je naglasio da je potrebna nova vlast koja će biti pod punom kontrolom. Vlast koja će pokušati da obezbedi besplatan prevoz za sve starije od 65 godina, koja će pokušati da iz budžeta izdvoji sredstva za najugroženije penzionere. Da li će to biti pomoć u vidu 13. penzije ili kao jednokratna pomoć zavisiće od sredstava u budžetu. Neophodna je pomoć u vidu adekvatnih službi, recimo gerontodomaćica...

- I ono što je neverovatno, ali tačno, u Kostolcu nema Hitne pomoćišto za novu vlast mora da bude najvažnija tema. Sve velike teme popot Rusije, Evrope i poglavlja i Kosova će nestati i postaće nebitne ako nekome noćas pozli, ne bude dobro... Zato je stanovništvu Kostolca potrebna jedna ovakva vlast, socijalno pravedna , socijalno odgovorna, vlast koja razume patnje običnog čoveka, naglasio je Krkobabić.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LILIT

    Pa što nisi smenio tvoju neškolovanu direktorku kada su poštari to tražili?

  • Suza

    Ma beži bre Krkobabicu! Koliko godina si u vlasti i tek sada priča da nema hitne pomoci dan uoči izbora.

  • T19

    Krka rece i ne pocrvene, svedsko cudo.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima