• 9

SNS: Funkcioneri DS ometaju izborni proces u Pećincima

Neposredno ispred biračkog mesta u Popincima okupljeni funkcioneri i aktivisti DS-a uzemiravali su građane i sprečavali ih da glasaju po slobodnoj volji

  • 9

Kako Srpska napredna stranka obaveštava, funkcioneri Demokratske stranke predvođeni Gordanom Čomić i Aleksandrom Jerkov, zajedno sa još desetak aktivista DS-a, na najbrutalniji način ometaju izborni proces i slobodnu volju građana u Pećincima.

(BLOG UŽIVO) Počeli lokalni izbori u 6 opština: Glasa 117.162 birača (FOTO)

Neposredno ispred biračkog mesta u Popincima okupljeni funkcioneri i aktivisti DS-a uzemiravali su građane i sprečavali ih da glasaju po slobodnoj volji. Na pitanje građana zašto se tako ponašaju i konstataciju da je takvo ometanje izbornog postupka zakonom zabranjeno, aktivisti DS-a napali su građane psovajući ih.

Ni to im nije bilo dovoljno nego je izvesni Igor Salak jednog od njih udario glavom i kako bi izrežirao još jednu u nizu obmana DS-a bacio je sopstveni mobilni telefon dalje u kanal.

Srpska napredna stranka sa žaljenjem saopštava da ovo nije prvi put da funkcioneri Demokratske stranke planski izazivaju incidente i sprovode nasilje nad građanima kako bi ih sprečili da glasaju po svojoj volji, i da izmišljaju najbestidnije scenarije kako bi uznemirili celokupnu javnost.

Ovim putem apelujemo na sve građane opština u kojima se danas sprovodi izborni proces da ostanu mirni, da ne podležu provokacijama i unapred izrežiranim nameštaljkama, kao i da odmah obaveste nadležne državne organe u slučaju novih fizičkih napada.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Komentari

  • natalija

    Ko gubi ima pravo da se ljuti :)))

  • Marko

    Teško se prihvata podređena situacija, poraz na izborima. Rukovodstvo nije učinilo ništa da se u DS-u nešto promeni. Silom se izbori ne mogu dobiti.

  • Katarina

    Da su sigurni u sebe ne bi ometali izbore.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima