• 56

Putin čestitao Vučiću Novu godinu i Božić: "Želim Vam zdravlje i uspeh, a svim građanima Republike Srbije - mir i blagostanje"

Predsednik Vučić je zahvalio na pismu, kao i na izuzetnom gostoprimstvu pruženom delegaciji Republike Srbije prilikom posete Moskvi

  • 56

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora Ruske Federacije Aleksandra Čepurina, koji mu je uručio pismo-čestitku predsednika Vladimira Putina.

Putin potvrdio: "Ukoliko se u dijalog Beograda i Prištine uključi SAD, Rusija je spremna da se pridruži srpskoj strani"

- Poštovani gospodine Predsedniče, srdačno Vam čestitam Novu godinu i Božić. Tokom odlazeće godine rusko-srpski odnosi su nastavili da se dinamično razvijaju. To je u punoj meri potvrdio i naš skorašnji sastanak u Moskvi.

- Računam na nastavak zajedničkog rada sa Vama na unapređenju bilateralne saradnje u svim oblastima na dobrobit bratskih naroda naših zemalja, u interesu jačanja regionalne stabilnosti i bezbednosti. Želim Vama, Vašoj rodbini i najbližima zdravlje i uspeh, a svim građanima Republike Srbije - mir i blagostanje - navodi se u čestitki ruskog predsednika Putina predsedniku Vučiću.

Foto: Vlada Srbije

Predsednik Vučić je zahvalio na pismu, kao i na izuzetnom gostoprimstvu pruženom delegaciji Republike Srbije prilikom posete Moskvi. Srpski predsednik i ruski ambasador su razmotrili rezultate posete i ocenili da je bila od velikog značaja za dalji razvoj svestrane saradnje dveju zemalja.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Komentari

  • jelena

    Ova cestitka pokazuje iskreno prijateljstvo Vucica i Putina.

  • Mina

    Maksimalno poštovanje sa obe strane... Tako to rade pravi prijatelji!

  • Jagoda

    Ova je čestitka ipak više od čestitke - prepoznati su kvaliteti,upornost i sposobnost. Predvodi nas neko na koga zaista treba da budemo ponosni.Samo u tom miru i blagostanju,dok verujemo u sebe i svoju državu,i možemo postići mnogo.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima