VANREDNA SEDNICA Predsedništva SNS 10. januara o republičkim izborima

Na sednici će biti odlučeno da li će se na proleće održati samo izbori u Beogradu ili ćemo ipak imati i vanredne parlamentarne izbore

  • 16

Vanredna sednica Predsedništva SNS biće održana 10. januara u na njojoj će biti odlučeno da li će se na proleće održati samo izbori u Beogradu ili ćemo ipak imati i vanredne parlamentarne izbore.

Precizan kalendar za beogradske izbore: Evo kada je poslednji dan za raspisivanje

U SNS je još prilikom donošenja odluke na Glavnom odboru sredinom novembra prošle godine, da se na proleće ide samo na gradske izbore, bilo razmimoilaženja u mišljenjima, ali je tada prevagnuo argument da je ta odluka u boljem interesu Srbije.

Foto: Tanjug/Tanja Valič

Da podsetimo, upitan o mogućnostima da na proleće budu održani i parlamentarni izbori, član predsedništva SNS Nebojša Stefanović juče je rekao:

- Kada smo doneli konačan stav, iako je, naravno, bilo različitih mišljenja, da idemo na redovne beogradske izbore bez vanrednih parlamentarnih, ni to nije valjalo. Sada čujem da smo to radili, jer navodno ne smemo da idemo na vanredne izbore, valjda, jer će nas ubedljivo pobediti Đilas, Šapić i Janković na beogradskim, pa onda će oni morati da sačekaju još malo da bi nas pobedili na parlamentarnim... - rekao je Stefanović.

Daljinac

(Telegraf.rs/Informer/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mina

    4. januar 2018 | 14:09

    Bice tu raznih misljenja,ali donece pravu odluku,u interesu gradjana!

  • Nana

    4. januar 2018 | 11:59

    Jedva cekam da cujem da li ce biti ili nece parlamentarni izbori.

  • Cuki

    4. januar 2018 | 11:42

    Vanredna sednica predstavnistva SNS odrzace se 10 Januara.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA