Promene u Gradskoj izbornoj komisiji: Imenovan predsednik i 15 članova

Predsednik GIK-a je kao i u prethodnom sazivu Zoran Lukić koga je predložila odbornička grupa "Aleksandar Vučić - Budućnost u koju verujemo"

  • 33

Skupština grada Beograda je danas bez rasprave prihvatila Predlog rešenja o razrešenju i imenovanju Gradske izborne komisije (GIK) u čijem sastavu su predsednik i 15 članova. Predsednik GIK-a je kao i u prethodnom sazivu Zoran Lukić koga je predložila odbornička grupa "Aleksandar Vučić - Budućnost u koju verujemo", a iz iste odborničke grupe je i njegova zamenica Nataša Đukić.

Siniša Mali odgovarao na pitanja građana i obećao: Objedinićemo javni prevoz Beograda i Pančeva

Za sekretara Gradske izborne komisije imenovana je Sandra Pantelić, a za zamenika sekretara Milan Brkljač.

Novi članovi GIK-a su Strahinja Danilović i Marina Šuvaković iz odborničke grupe "Aleksandar Vučić - Budućnost u koju verujemo", Grozdana Banac iz odborničke grupe "Partija ujedinjenih penzionera Srbije" i Marija Leković iz odborničke grupe "Za naš grad".

Iz odborničke grupe "Aleksandar Vučić - Budućnost u koju verujemo" članovi Gradske izborne komisije su i Marko Radaković, Jana Ljubičić, Miloš Dejanović, Gavrilo Kovačević, Milan Nenadović i Srdjan Smiljanić.

Na predlog odborničke grupe Demokratske stranke u Gradsku izbornu komisiju su imenovani Dušan Dinčić, Aleksandra Gojković i Irena Ljubomirović Ivanković.

Članovi GIK-a iz odborničke grupe "Socijalistička partija Srbije - Jedinstvena Srbija" su Srđan Zoraja i Boško Vojvodić, dok je na predlog odborničke grupe "Samostalni DSS" u tu komisiju imenovana Vukica Lončar.

Daljinac

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mateo

    10. januar 2018 | 14:13

    Pripreme za Beogradske izbore su uveliko krenuli, i ovo pokazuje da vlast ne prepušta ništa slučaju, da ne bi slučajno bilo nekih propusta, tako i treba

  • marija

    10. januar 2018 | 13:28

    Sve se radi na vreme kako i dolikuje.

  • Nikola

    10. januar 2018 | 16:08

    Naravno da će bez rasprave da se prihvati, jer su dobro izabrani kadrovi postavljeni na svoje pozicije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA