≫ 

Na Predsedništvu SNS "pakovanje" liste za Beograd: Na čelu "POLITIČKA BOMBA" (VIDEO)

Kako su objavile "Novosti", na sednici Predsedništva najverovatnije će biti određeno da Gojkovićeva odmah posle 20. januara raspiše beogradske izbore, a u igri za glasanje su datumi, između 4. i 18. marta

  • 45

Naprednjaci bi na današnjoj sednici Predsedništva stranke trebalo da privedu kraju "pakovanje" liste za Beograd, načelno dogovore kada će predsednica Skupštine Maja Gojković i za koji datum raspisati glasanje u prestonici i konačno prelomiti da li će se istog dana vanredno birati i novi saziv parlamenta.

Mihajlović uoči sednice Predsedništva SNS: Ne bi bilo loše da bude parlamentarnih izbora

Kako su objavile "Novosti", na sednici Predsedništva najverovatnije će biti određeno da Gojkovićeva odmah posle 20. januara raspiše beogradske izbore, a u igri za glasanje su datumi, između 4. i 18. marta.

Lista naprednjaka najverovatnije će se zvati "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd", a na njoj će, osim jakih stranačkih figura iz prestonice, biti značajan broj nestranačkih ličnosti - profesora, lekara, naučnika, ali i glumac Svetislav Bule Goncić i sportista poput legendarnih košarkaša Gorana Grbovića i Nebojše Ilića...

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Kako pišu Novosti, čelnici SNS odavno pregovaraju sa jednim uglednim intelektualcem koji bi mogao da bude na čelu liste i to bi mogla da bude "politička bomba" na startu predizborne kampanje.

U intervju za Telegraf.rs o predstojećim izborima govorio je gradonačelnik Siniša Mali.

O tome, ko će se naći na listi SNS za beogradske izbore, bilo je reči i u razgovoru sa gradskim menadžerom Goranom Vesićem.

(Telegraf.rs/Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marina

    10. januar 2018 | 14:06

    Sigurna sam da će imati najjaču i najbolju moguću listu sa kojom će i pobediti.

  • Jadranka

    10. januar 2018 | 14:17

    Imaju dosta kvalitetnih ljudi, verujem u pravi izbor.

  • harama

    10. januar 2018 | 14:45

    Dovoljno je uradjeno da lista zasluzi bas to ime.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA