Milenko Jovanov: I patrijarh je morao da prođe "toplog zeca" sajber patriota

Doda je da mitropolit crnogorski Amfilohije kritikovao predsednika za nešto što nije uradio

  • 44

Funkcioner SNS Milenko Jovanov kaže da je i patrijarh srpski Irinej morao da prođe "toplog zeca" od "sajber patriota i internet junaka" kao i svi koji kažu da se predsednik Srbije Aleksandra Vučića zalaže za očuvanje Kosova i Metohije.

Patrijarh Irinej: Blagodarimo Gospodu na Vučiću koji se lavovski bori za srpski narod

- Svako ko kaže istinu da se Vučić bori za Kosovo prođe kroz ''toplog zeca'' sajber patriota i internet junaka koji imaju potrebu da unize svakoga ko bilo šta kaže što se ne slaže sa njihovim fikcijama i njihovim umišljanjima - rekao je Jovanov gostujući na TV Pink.

On je dodao da je mitropolit crnogorski Amfilohije kritikovao predsednika za nešto što nije uradio, već mitropolit "predviđa da će da uradi".

- Oni vide da će Vučić da izda Kosovo. Vučić koji je sprečio da Kosovo uđe u Unesko, koji je omogućio Srbima sa KiM da žive lakše, za čijeg mandata je rođeno najviše beba - rekao je on.

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Dodaje da je za mitropolita izdajnik Vučić koji nije priznao Kosovo, a prijatelj i darovit čovek Milo Ðukanović koji je priznao Kosovo.

- Amfilohije se kandidovao za lidera impotentne opizicije u Srbiji koja nema očigledno ni ideju ni program pa im treba glasnogovornik da kaže nešto što ne znaju ili ne smeju - zaključio je on.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    11. januar 2018 | 12:02

    Patrijarh ne obraća pažnju na komentare sajber stručnjaka ,njemu su prioretni ciljevi mir,blagostanje i prosperitet Srbije

  • Jeca

    11. januar 2018 | 14:28

    Kada su nacionalni interesi u pitanju svi treba da budemo složni!

  • NIna

    11. januar 2018 | 14:04

    Ako neko radi na ocuvanju naseg naroda na Kosovu,onda je sadasnji predsednik.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA