Kladionica Meridian ograničila uplate na Sinišu Malog: Ne može da se uplati 100.000 dinara da će biti gradonačelnik

Diskreciono je pravo kladionice da odredi koliku sumu kladilac može da uplati na određenu igru i to bez daljeg objašnjenja, ali deluje apsurdno da ista kladionica na različitim uplatnim mestima ima različite aršine, odnosno pravila

  • 26

Sa skorim raspisivanjem beogradskih izbora, odmah su reagovale i kladionice i obogatile svoju ponude sa specijalima posvećenim ovom važnom političkom događaju. Prva je sa kvotama izašla kladionica Meridian, prema čijim bukmejkerima, glavni favoriti za funkciju novog gradonačelnika Beograda su Nikola Selaković, Siniša Mali i Goran Vesić. Međutim, kladiocima je ograničena uplata na aktuelnog gradonačelnika.

Pažljivo slušajte Vučića i možda ćete zaraditi na klađenju za gradonačelnika Beograda (VIDEO)

Kvota za izbor Siniše Malog za prvog čoveka Beograda je 2,20. Za one manje upućene to znači, da bi na uplaćenih 100 dinara mogli da dobijete 220 dinara, ukoliko Mali ostane u Starom dvoru.

Nešto manja kvota je na Nikolu Selakovića, generalnog sekretara predsednika Srbije Aleksandra Vučića, pored čijeg imena stoji kvota 1,80, dok jeza aktuelnog gradskog menadžera Gorana Vesića ponuđena kvota od 3,80.

Foto: Milena Đorđević

Slede opoziconi kandidati, predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić sa kvotom pet i Dragan Ðilas sa kvotom šest.

Da li postoji problem sa klađenjem na poslednje pomenute nismo upoznati, ali su nas zato čitaoci izvestili da imaju problema sa uplatama na ime Siniše Malog.

Naime, naš čitalac P.S. (puno ime poznato redakciji) nameravao je da uplati 100 hiljada dinara na reizbor aktuelnog gradonačelnika u kladionici Meridian.

Posle konsultacija na centralom na jednom uplatnom u mestu u Beogradu mu je rečeno da maksimalno može da uplati 2.000 dinara.

Situacija se ponovila i kada je pokušao da uplatu izvrši elektronski. Kako nam je objasnio, o čemu svedoči i printskrin, ponovo mu je bilo omogućeno da uplati samo 20 evra, umesto 1.000.

Printskrin: meridianbet.rs

Međutim, ovo nije usamljen slučaj. Pored pomenutog, javio nam se i M.M. On je želeo da uplati, takođe u Meridianu, hiljadu evra u dinarskoj protivvrednosti. Takođe, posle konsulatacija na jednom drugom uplatnom mestu u Beogradu sa centralom Meridiana, rečeno mu je da može da uplati samo 49.544 dinara.

Diskreciono je pravo kladionice da odredi koliku sumu kladilac može da uplati na određenu igru i to bez daljeg objašnjenja, ali deluje apsurdno da ista kladionica na različitim uplatnim mestima ima različite aršine, odnosno pravila. Još apsurdnije da ograničava uplatu na teško predvidive stvari, jer složićete se na izbor gradonačelnika zavisi od mnogo faktora, pre svega više od milion i skoro 700 hiljada Beograđana.

Ili Meridian zna nešto, što mi ne znamo...

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA