Vučević odgovorio Jeremiću: Narod jedva čeka da odgovorni za pljačke odgovaraju (VIDEO)

Vučević je u izjavi medijima rekao da je Vuk Jeremić zajedno sa Borisom Tadićem uništio mnoge srpske fabrike, među kojima i IMT

  • 1

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Miloš Vučević reagovao je danas na izjavu Vuka Jeremića da će "odgovarati svi umešani u pljačkaške privatizacije" naglasivši da građani jedva čekaju da za pljačku Srbije odgovaraju svi koji su je uništavali.

Karić ide sa SNS na beogradske izbore: Koalicija odlično funkcioniše (VIDEO)

Vučević je u izjavi medijima rekao da je Vuk Jeremić zajedno sa Borisom Tadićem uništio mnoge srpske fabrike, među kojima i IMT.

- Zaslugom Vuka Limunovog Jeremića, Borisa Tadića i ostalih iz te lopovsko-tajkunske koalicije, opustošena je ova fabrika koja je odlično poslovala i proizvodila na desetine hiljada traktora - kaže Vučević.

Foto: Telegraf

Dodaje, da su se oko zemljišta na kojem se IMT nalazi sukobili Dragan Ðilas i Vuk Jeremić, te da je to bio jedan od razloga zašto je Ðilas "izbacio Jeremića iz Demokratske stranke".

- To svi znaju, kao što znaju da je Jeremić zauzvrat branio Miškovića, jer su njemu sve Miškovićeve privatizacije bile divne. Kada Jeremić već pominje lopovluke, građani Srbije i dalje čekaju da čuju odakle mu milion evra za stan na Vračaru, odakle mu pare za stan u Njujorku i ko mu je dao sedam miliona evra za kampanju, za koje ni dan danas nema pokriće, i šta mu je tražio zauzvrat - zaključuje se u saopštenju.

Vuk Jeremić izjavio je danas da će ta partija biti nemilosrdna u sprovodjenju zakona i da će odgovarati svi umešani u pljačkaške privatizacije po "stečajnom modelu", a kao primer je naveo zloupotrebe u prodaji IMT-a i Srpske fabrike stakla.

Kako vidi političku scenu Srbije, u intervjuu za Telegraf.rs, govorio je Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zmitjkoe

    12. januar 2018 | 19:50

    Herr Flick, bandit koji iznova zavredjuje ovaj nick.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA