Velika promena u kvotama za gradonačelnika Beograda - favorit je žena!

Favorit za novog gradonačelnika Beograda je funkcionerka SNS i predsednica opštine Savski Venac

  • 6

Prema danas objavljenim kvotama jedne beogradske kladionice, favorit za novog gradonačelnika Beograda je funkcionerka SNS i predsednica opštine Savski Venac Irena Vujović, a odmah za njom je aktuelni gradski menadžer Goran Vesić.

Ovo je spisak svih 110 kandidata liste "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd!" (FOTO) (VIDEO)

Kvota da će se Irena Vujović nakon gradskih izbora koji će biti održani 4. marta useliti u Stari dvor, trenutno je 2,5, što znači da se na 1.000 uloženih dinara dobija 2.500.

Odmah iza nje je Vesić sa kvotom 3, a nešto manje šanse kladionica daje aktuelnom gradonačelniku Siniši Malom 3,5, a svi su kandidati za odbornike "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd!".

RADOJIČIĆ ČETVRTI NA LISTI

Prvi sa te liste, direktor Univerzitetske klinike u Tiršovoj Zoran Radojičić, je u ovom slučaju četvrti favorit, sa kvotom 4. Slede prvi čovek opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić sa kvotom 4,5, a na 5,5 procenjene su šanse bivšeg gradonačelnika Dragana Ðilasa.

Kladionica je ponudila i kvote za kandidata tandema Socijalistička partija Srbije - JS, Aleksandra Antić sa kvotom 6,50a a sa te liste je i Branko Ružić sa kvotom 15.

Tu su i Aja Jung 20, Andreja Mladenović 25, Saša Janković 30, Vuk Jeremić 30, lider Demokratke stranke Dragan Šutanovac 45...

Pogledajte šta je Siniša Mali govorio za Telegraf o svojim planovima na mestu gradonačelnika:

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pepsi

    18. januar 2018 | 04:09

    Strasno je degute da se jedna umetnica Aja Jung prebaci u politiku.

  • BELGRADE

    18. januar 2018 | 02:29

    Realno je da bude i biće Vesić.Sve ovo vreme radi isto što i Siniša Mali,bio je malte ne njegova zamena.Ima najviše iskustva i već je upućen u rad gradske vlade.

  • Milka R.

    18. januar 2018 | 08:32

    Vesic da posteno obavlja posao!!nedaj boze da Djilas dodje Beogradjani ce onda na selo da seju luk i krompir sa babom i dedom!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA