Proglašene još četiri liste za izbore u Beogradu

GIK je do sada proglasio pet izbornih lista za odbornike Skupštine Grada Beograda

  • 24

Gradska izborna komisija je na četvrtoj sednici, održanoj 17. januara, jednoglasno proglasila četiri izborne liste za odbornike Skupštine Grada Beograda.

Koalicija oko DS predala listu "Da oslobodimo Beograd" (FOTO)

To su: Izborna lista broj 2 "Dr Vojislav Šešelj - Srpska radikalna stranka", izborna lista broj 3 "Ivica Dačić - Socijalistička partija Srbije (SPS), Dragan Marković Palma - Jedinstvena Srbija (JS)", izborna lista broj 4 "Da oslobodimo Beograd - Demokratska stranka (DS), Socijaldemokratska stranka (SDS), Nova stranka (NOVA) i Zelena ekološka partija - Zeleni (ZEP - Zeleni)", kao i izborna lista broj 5 "Aleksandar Šapić - Gradonačelnik".

Predsednik Gradske izborne komisije je u skladu sa članom 14 Uputstva za sprovođenje izbora za odbornike Skupštine Grada Beograda, raspisanih za 4. mart 2018. godine, konstatovao da su udruženja "Centar za slobodne izbore i demokratiju" i "CRTA" ispunila uslove za domaće posmatrače u izbornom procesu, navodi se u saopštenju Sekretarijata za informisanje Grada Beograda.

Gradska izborna komisija proglasila je u utorak jednoglasno izbornu listu broj jedan "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd", a potpisi podrške za tu listu predati su u ponedeljak pre ponoći.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Velja

    18. januar 2018 | 11:59

    Smatram da svaki pametan i dobronamerno otijentisan gradjanin ove zemlje koji voli svoj narod jednostavno mora podrzati sns. Tacka.

  • mateo

    18. januar 2018 | 12:10

    Ovo je sve očekivano, sve su ovo liste koje su i ranije izrazile želju da se kandiduju, ali isto tako očekujemo da će i rezultati biti kao na anketama, jer niko od njih nema nešto da ponudi gradu

  • jelka

    18. januar 2018 | 12:09

    Broj lista nije merilo, već šta imaju da ponude, tako da mislim da će većina lista više se boriti da prođu cenzus, nego da misle o nečemu ozbiljnijem

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA