≫ 

Miša Vacić hoće da mobiliše tuđu decu za rat na Kosovu: Žestok sukob upravo traje, ali na Tviteru

Jedini sukob koji se trenutno vodi na ovoj društvenoj mreži jeste onaj između njega i Tviteraša, a sve zbog teksta "Vojska Srbije spremna: Ako Šiptari napadnu, za tri sata uzimamo sever"

  • 95

Ekstremnog desničara Mišu Vacića žestoko su isprozivali na Tviteru zbog komentara da će na silu mobilisati tuđu decu za rat na Kosovu.

TO SU KLEVETE: Đurić demantovao da mu je Vacić savetnik

Jedini sukob koji se trenutno vodi na ovoj društvenoj mreži jeste onaj između njega i Tviteraša, a sve zbog teksta "Vojska Srbije spremna: Ako Šiptari napadnu, za tri sata uzimamo sever".

U toj prepisci na tviteru Vacić je upotrebio pogrdne reči, psovke i hvalospeve na sopstveni račun,  mada se ni Tviteraši nisu snebivali:

"Gde si služio vojsku i koji rod", "Stvarno Mišo Vaciću, kad igraš kaunter strajk, koje oružje biraš?", "Šomi,opusti se što si tako napet? Stiže voda", da bi situacija kulminirala zbog pitanja "Brate ti si ozbiljan debil, koja vojska, koji šiptari, ko će da ide u vojsku, ko će da ratuje gluperdo jedna?".

- Tvoja deca će da idu. Ja ću ih lično mobilisati - odgovorio je nekadašnji predsednik i portparol desničarskog Pokreta "1389", a zatim je usledila lavina negativnih komentara na njegov račun.

Printskrin: Twitter/MisaVacic

Iako se na Tviteru predstavlja kao idealista, skroman čovek, nacionalista, ljubitelj istorije, pravde i istine, predsednik Srpske desnice konstatno izaziva kontroverze.

Printskrin: Twitter/MisaVacic

Posednji put je napravio gaf kada je u vozu oslikanom freskama koji je krenuo iz Beograda ka Kosovskoj Mitrovici, novinarima delio vizit karte na kojima piše da je zaposlen kao savetnik predsednika Kancelarije za KiM.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Melanija

    28. januar 2018 | 08:45

    Ko neće da brani svoju zemlju nek ide iz nje , oće sva prava ali neće da se bore za ta prava i za tu zemlju , zato nam i jeste tako kad smo postali babe i da se kriju pod žensku suknju , viditešta šiptRi rade svi složni a mi jadi ali znamo da se,,mo, to su ti srbi čas izuzecima ima hrabrih i pametnih imamo i baba

  • Ja...RS

    28. januar 2018 | 00:02

    Prije nego sto nesto napisete dobro razmislite a ne kako vjetar duva,normalno da niko nije za rat a dali bi pustili da nam neko bracu dole pognjavi a da ne mrdnemo repom

  • Janko

    27. januar 2018 | 20:10

    Ko nece da brani Srbiju ne bi trebalo ni da zivi u Srbiji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA