≫ 

LDP: U Beogradu ima mesta za sve, sem za mržnju (FOTO)

Reakcija na jučerašnje vređanje igrača KK Crvena zvezda Alena Omića od strane huligana

  • 2

"Ne pristajemo na poruke mržnje koje se upućuju sa tribina naših hala i stadiona", poručila je kandidatkinja LDP-a za odbornicu Anita Mitić nakon što je, zajedno sa kolegama sa liste, razvila transparent Hrvati, Bošnjaci, Albanci u ovom gradu nisu stranci.

ČEDA ODUSTAO OD KANDIDATURE ZA GRADONAČELNIKA: LDP na izbore izlazi sa mladima

Transparent je, simbolično, razvijen na Obilićevom vencu, na mestu ubistva francuskog navijača Brisa Tatona, i reakcija je na jučerašnje vređanje igrača KK Crvena zvezda Alena Omića od strane huligana.

Na taj način su kandidati i kandidatkinje sa liste pokazali da su oni nova lica, nova nada koji će Beograd učiniti otvorenim gradom.

Foto: Promo

- U ovom gradu ima mesta za sve one sa različitim imenima, poreklima, uverenjima, religijama i opredeljenjima. Samo za mržnju nema mesta u Beogradu - rekla je Mitić nakon završene akcije kandidata i kandidatkinja LDP-a.

- Beograd je otvoren grad, u kome su dobrodošli svi koji u njemu žele da žive, rade, stvaraju ili igraju. Uključujući i Alena Omića. Naša obaveza i odgovornost je da nadjačamo huligane i ekstremiste. Da pokažemo pravo lice Beograda. LDP će uvek biti na čelu borbe protiv svake vrste nasilja, ali za to tražimo podršku celog društva - kazala je Mitić.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miletaaaa

    8. februar 2018 | 13:16

    Zalosno je sto ovakvi ljudi ovo rade da bi zaboli neke fotelje na frzavnim jaslama. Svi mladi politicari koji mlate praznu slamu. Radite nesto korisno neizmisljajte probleme gde I h nema. Ako je neki grad otvoren to je Beograd. Zivi bili

  • Q

    8. februar 2018 | 13:27

    LDP mrzi samo srbe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA