≫ 

Dačić u Rimu na audijenciji kod pape (FOTO)

Šefovima delegacija obratili su se papa Francisko i ministar inostranih poslova i međunarodne saradnje Italije Anđelino Alfano i uputili poruku da je potrebno da države, institucije i pojedinci nastave borbu protiv antisemitizma i zločina sa njim povezanih, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova Srbije

  • 22

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić prisustvovao je danas audijenciji kod pape Franciska, organizovanoj za šefove delegacija učesnika Konferencije o odgovornosti država, institucija i pojedinaca u borbi protiv antisemitizma u regionu OEBS-a.

Prodaje se odmaralište gde su pape provodile letnje odmore: Ima 124 kreveta i 22 kupatila, a najviše je koristio Jovan Pavle II (VIDEO)

Foto: Tanjug/
Foto: Tanjug/
Foto: Tanjug/
Foto: Tanjug/

Šefovima delegacija obratili su se papa Francisko i ministar inostranih poslova i međunarodne saradnje Italije Anđelino Alfano i uputili poruku da je potrebno da države, institucije i pojedinci nastave borbu protiv antisemitizma i zločina sa njim povezanih, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova Srbije.

Papa Francisko i ministar Alfano naglasili su da je odgovornost ključna i da ne može biti ravnodušnosti i zaborava prema zločinu koji je učinjen.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbija

    29. januar 2018 | 17:00

    Ivice, pljuni ga u ime svih nas u Srbiji.

  • BOZA ZEMUNAC

    29. januar 2018 | 21:38

    Ivice ,da li se Papa izvinio Srbima u ime Hrvata ?

  • miki

    29. januar 2018 | 15:13

    Au lele!!! Pa komšije će da puknu.Posle Njujorka još pa i ovo ,auuu!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA