Palma pomaže Antiću u kampanji za gradonačelnika: Insistiramo na jačanju lokalne infrastrukture

Preduzeću sve što je neophodno da ojačam nadležnosti i operativne mogućnosti opština, da bi one mogle da odgovore neposrednim zahtevima građana, i da sve osnovne investicione radove na održavanju lokalne infrastructure izvedu bez čekanja odobrenja iz Grada - istakao je Antić

  • 6

Aleksandar Antić, kandidat za gradonačelnika Beograda liste Ivica Dačić SPS - JS Dragan Marković Palma i predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma sa građanima Mirijeva razgovarali su o decentralizaciji Gradske uprave.

Antić: Izložba u Njujorku diplomatska pobeda Srbije

Antić je istakao da lično insistira na jačanju lokalne infrastrukture, i saobraćajne i komunalne, jer to građanim omogućava da žive urbani život, a da istovremeno podstiče opstajanje ljudi na svojim imanjima i daje perpsektivu poljoprivrednoj poroizvodnji.

- Ubeđen sam da su kapaciteti beogradskih opština sasvim dovoljni da uz sve podsticaje, proizvodimo značajnije količine voća i povrća za čitav Beograd, za sve potrošače. Time podstičemo domaću proizvodnju, a istovremeno obezbeđujemo zdravu hranu na pijacama i marketima našega grada - naglasio je Antić.

Foto: Tanjug/SPS

- Preduzeću sve što je neophodno da ojačam nadležnosti i operativne mogućnosti opština, da bi one mogle da odgovore neposrednim zahtevima građana, i da sve osnovne investicione radove na održavanju lokalne infrastructure izvedu bez čekanja odobrenja iz Grada - istakao je Antić i dodao:

- Na taj način, uloga opštine kao posrednika u zadovoljavanju potreba građana, biće operativnija, biće tako dimenzionirana da nosi odgovornost za potrebe svojih sugrađana i da te zahteve ispunjava bez odlaganja. Samim tim i njihova nadležnost će biti veća, što i jeste suština decentralizacije o kojoj tako puno govorimo.

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma takođe je govorio o značaju domaće poljoprivredne porizvodnje i naglasio “da će dati punu podršku domaćim poljoprivrednim proizvođačima tako što će tražiti da se oni zaštite od nelojalne konkurecije i da se domaća proizvodnja zaštiti od prekomernog uvoza poljoprivrednih proizvoda iz inostranstva”.

Dragan Marković Palma je zaključio “da građani vole i poštuju Socijalističku partiju Srbije i Jedinstvenu Srbiju jer je njihova politika, politika konkretnih dela I da ih birači prepoznaju po tome što drže datu reč”, saopšteno je iz Gradskog odbora SPS.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA