Šutanovac: DS izgradila oko 5.000 stanova u "Stepi"

Kako je saopšteno iz DS, Šutanovac je rekao da je ideja bila da ovo naselje bude potpuno autonomno i da dobrom putnom mrežom bude u vezi sa ostalim delovima Beograda

  • 52

Kandidat za gradonačelnika koalicije „Da oslobodimo Beograd“ i predsednik Demokratske stranke, Dragan Šutanovac, izjavio je da će na prvoj sednici Skupštine grada koju će voditi ova koalicija biti vraćen originalni Urbanistički projekat koji umesto pumpe i crkve predviđa izgradnju vrtića, nove škole i doma zdravlja.

DS: Deklaracija sa programskim ciljevima za Beograd

Šutanovac je, u razgovoru sa građanima i predstavnicima udruženja „Stepa Stepanović", na Voždovcu, rekao da je dok je DS bio na vlasti igrađeno gotovo 5.000 stanova za manje od dve godine.

- A podsećam da vlast Srpske napredne stranke za pet godina ne može da izgradi dve kule u Beogradu na vodi - rekao je Šutanovac u predizbornoj aktivnosti u ovoj beogradskoj opštini.

Kako je saopšteno iz DS, Šutanovac je rekao da je ideja bila da ovo naselje bude potpuno autonomno i da dobrom putnom mrežom bude u vezi sa ostalim delovima Beograda.

- Nažalost, 2013. godine vlast koja je došla promenila je planove i umesto da se ovde nastavi sa zidanjem onih sadržaja koji su obećani prvim planom, to se prekinulo i ušlo se u potpuno drugo planiranje. Građani koji su kupovali stanove ovde, nisu plaćali samo kvadratni metar, već su plaćali da imaju mogućnost da decu pošalju u vrtić, u školu, da imaju Dom zdravlja i ostale sadržaje koje ovako veliko naselje mora da ima - kazao je lider DS.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dend

    29. januar 2018 | 18:01

    Da li Srbija moze da se oslobodi recikliranih politicara ?

  • Miroslav

    29. januar 2018 | 17:58

    Jel u tih 5000 uračunata i tvoja zgrada!?!

  • Ivan

    29. januar 2018 | 17:57

    Ako ste tako bili dobri zasto vas je narod skinuo s vlasti?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA