"Šta radite bre" nastavila akciju "Veliko spremanje Beograda"

Kako se navodi u saopštenju, kandidat za odbornika sa te liste Lazar Lešnjak i grupa aktivista doneli su nekoliko oštećenih betonskih stubova sa beogradskih trotoara i stavili ih ispred Skupštine grada

  • 4

Grupa građana "Šta radite bre - Marko Bastać" nastavila je danas, u okviru kampanje za gradske izbore, akciju "Veliko spremanje Beograda".

Lista "Šta radite bre" podnela žalbu Upravnom sudu zbog Gradske izborne komisije

Kako se navodi u saopštenju, kandidat za odbornika sa te liste Lazar Lešnjak i grupa aktivista doneli su nekoliko oštećenih betonskih stubova sa beogradskih trotoara i stavili ih ispred Skupštine grada.

GG STA RADITE BRE - MARKO BASTAC

Kako je rekao Lessnjak, doneli su neke od razvaljenih betonskih stubova, koji "leže oboreni po gradskim trotoarima i koje već mesecima niko od nadležnih ne popravlja".

- Nisu ničiji. Vaši su Gorane i Siniša. Vi ih niste popravili i time niste ispravili grešku prethodnih vlasti - rekao je Lešnjak.

Akcija će biti nastavljena i narednih dana, dodaje se u saopštenju.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • petar

    30. januar 2018 | 16:54

    sto niste izasli na ulice zato sto se po srbiji baca kancerogeni otpad.

  • Radmila

    30. januar 2018 | 21:15

    Ваш план је????

  • Natasa

    2. februar 2018 | 14:43

    Nije mi jasno. Sta hoce Bastac. Pa Opstina Stari Grad je najprljavija opstina u Beofradu. Centar. Fasade pune grafita, podzemni prolazi uzasni, do centralne pijace Bajloni od rupa ne moze se prici. Trotoari puni ispljuvaka i fekasa od kucica. Sta hoxe taj Baslac. Kazu. Pocisti svoje dvoriste prvo. Da da . Svako ko prolazi ulicama pored zgrade opstine zgrazava se od prljavstine. Uzas uzas. Marko, Marko. Ne lazi gradjane kad se sve vidi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA