Damjanović: SRS se zalaže za novu mrežu predškolskih ustanova

Kandidat za gradonačelnika Beograda, Miljan Damjanović, obišao je danas završne radove na rekonstrukciji Zemunskog parka

  • 2

- Srpska radikalna stranka je pred prošle lokalne izbore obećala rekonstrukciju Zemunskog parka, a sada smo ušli u poslednju fazu radova. To je dokaz da ispunjavamo obećanja data našim sugrađanima. Smatramo da će Zemun imati jedan od najlepših parkova u gradu nakon završetka ovih radova - istakao je član Veća Opštine Zemun, Zoran Borjan, i ujedno obavestio kandidata za gradonačelnika Miljana Damjanovića o problemu nedovoljnog kapaciteta u predškolskim ustanovama na ovoj opštini.

- Ono na čemu ćemo mi insistirati jeste nova mreža predškolskih ustanova, zatim nova regresna politika, kao i da se sagrade novi objekti, a tamo gde postoji mogućnost – postojeće objekte možemo da nadzidamo, dogradimo. Predlog nas srpskih radikala jeste da mališani predškolskog uzrasta pripremnu nastavu pohađaju u osnovnim školama - naglasio je Miljan Damjanović.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Buba

    1. februar 2018 | 11:04

    A ono ruglo od lida ?

  • Rhoi

    1. februar 2018 | 11:54

    Obećanje je ispunjeno, bespravo podigniti objekti na gotovom parkingu u ulici prve pruge nisu srušeni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA