Koalicija Dveri i Dosta je bilo pred pucanjem? Obradović i Radulović neće zajedno ni u TV studio

Iako su prilikom potpisivanja deklaracije o saradnji dva pokreta, utvrđene "šta su crvene linije" koje ne smeju da se prekorače, sudeći prema najavi, a potom odustajanja od zajedničkog televizijskog nastupa, izgleda su te linije već prekoračene

  • 36

Izbori u Beogradu spajaju nespojivo. Tako je barem izgledala na početku koalicija Dveri i Dosta je bilo. Odluka Boška Obradovića da uđe u koaliciju sa Sašom Radulovićem naišla je, prema pisanju štampanih medija, na osudu Političkog saveta njegovog pokreta. Najavaljena kao tehnička, ova koalicija se izgleda već nalazi pred pucanjem. Naime, Obradović i Radulović neće zajedno ni u TV studio.

Sajber Vuk, mlađani Koštunica, crno-beli Sloba... "No guns, Yes roses", "Lepo, lepše, levo", "Ljubav, vera, nada": Ovo su nezaboravni plakati i slogani srpskih stranaka (FOTO)

- U ponedeljak, 5. februara, gosti u Novom danu na N1 biće Boško Obradović i Saša Radulović - napisala je na svom tviter nalogu, voditelja i urednica ove emisije Minja Miletić.

Međutim, nekoliko sati kasnije, stigla je ispravka. Radulović je odbio zajedničko gostovanje.

- U ponedeljak će ipak gostovati samo Obradović, Radulović nije pristao da zajedno gostuju - napisala je Miletić.

Iako su prilikom potpisivanja deklaracije o saradnji dva pokreta, utvrđene "šta su crvene linije" koje ne smeju da se prekorače, sudeći prema najavi, a potom odustajanja od zajedničkog televizijskog nastupa, izgleda su te linije već prekoračene.

Foto: Tanjug

Kako drugačije objasniti šumove na vezi u "neprincipijelnoj koaliciji", kako je nekoliko članova Političkog saveta Dveri nazvalo "saradnju" Obradovića i Radulovića.

Naime, dok su simpatizeri DJB osuli "drvlje i kamenje" na novinarku Minju Miletić, Obradović se na tviteru nije oglašavao od juče.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sanja

    2. februar 2018 | 23:18

    Pa oni ni u emisiji ne mogu da sastave, a ne treba ni da se pojavljuju ni zajedno ni odvojeno....

  • Danica

    3. februar 2018 | 08:24

    Pukli su oni odavno i udruzeni i razduzeni.

  • Boja

    2. februar 2018 | 21:21

    Puca tikva i kod Dveri i DJB. Pa to se i ocekivalo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA