Čanak: Moja baba mrzela Ruse jer su joj krali kobasice iz pušnice trokrakom pecaljkom (VIDEO)

Pitajte starije ljude kako je bilo kada su ruski oslobodioci ušli gde god da su ušli, recimo u Vojvodinu

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak otkrio je da je još njegova baba mrzela Ruse, a sve zato što su joj pokrali kobasice.

Čanak za Telegraf: Rusi vode diplomatiju tenkom i čizmom - Šojgu je došao u Beograd sa samo jednim pitanjem (VIDEO) (FOTO)

- Moja baba lično, Mara Čobanov, udata Sajić, mrzela je Ruse neopisivo zato što su joj krali iz pušnice kobasice trokrakom pecaljkom. Pošto je pušnica otvorena, onda se ubaci trokraka udica, pa šta napecaš. Sve su joj kobasice pokrali. To je jedna vojska bez pojma o vlasništvu i sa vrlo lošom disciplinom - rekao je Čanak tokom gostovanja na Jutjub kanalu Balkan info.

On je govorio o ovome na konstataciju voditelja da se priča da su nam Rusi braća, da su nam pomogli u odbrani Kosova, da nas nisu bombardovali...

- Ja sam presrećan što nas nisu bombardovali 1999. godine. Ali, moram da primetim jednu drugu stvar. Pitajte starije ljude kako je bilo kada su ruski oslobodioci ušli gde god da su ušli, recimo u Vojvodinu. Čuli ste od starijih kako je to izgledalo - istakao je Čanak pre nego što je ispričao kako je njegova baba Mara ostala bez kobasica.

Šta je Čanak rekao o Rusima i babi slušajte od 51. minuta:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    12. februar 2018 | 21:51

    Ruski oslobodioci su u Srbiji silovali vise od 50 000 zena.Dobro neki kazu da su im braca jer ima istine u tome.

  • Srbija

    12. februar 2018 | 21:47

    Koliko Putinovaca na komentarima sto redovno dobijaju donacije u kobasicama od Rusa.

  • Milisav

    12. februar 2018 | 20:27

    A da cujete samo od Poljaka kakva je ruska vojska bila, ne bi ovi bosnaci iz Srbije na komentarima tako zdusno branili Ruse

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA