Zbog ukidanja Kraljevine porastao broj starleta: POKS traži da se ispita odakle Soraji 250.000 evra

- Da zlo bude veće, profesori, lekari, privatni preduzetnici, uredno plaćaju porez državi, a starlete ne - naveo je Mirko Čikiriz, zamenik predsednika pokreta

  • 64
Soraja, evri Foto: ATA Images, A. Nalbantjan

Pokret obnove Kraljevine Srbije traži od nadležnih da ispitaju imovinu "starleta", a povodom medijskih napisa da je "estradna ličnost" Soraja Vučelić kupila stan u Beogradu, koji je platila 250.000 evra u gotovini.

Ako se postavi spomenik Miloševiću, mi ćemo ga srušiti isti dan: ZEP i POKS oštro o inicijativi socijalista

U saopštenju dostavljenom medijima, POKS ukazuje da smo gotovo svakodnevno svedoci vesti iz kojih saznajemo da se devojke, koje nazivaju starletama, hvale skupim automobilima, putovanjima, stanovima.

Zamenik predsednika tog pokreta Mirko Čikiriz, koji je i državni sekretar u Ministarstvu pravde smatra da je porast broja "starleta" posledica ukidanja Kraljevine Srbije i Jugoslavije.

Foto: ATA Images

KO UZIMA KREDITE, A KO IMA KEŠ

To se, prema njegovim rečima, najbolje vidi u ovakvim primerima da "starleta" može da plati u kešu 250.000 evra za stan, a na primer profesor univerziteta mora da uzme kredit da bi nekako rešio stambeno pitanje.

- Da zlo bude veće, profesori, lekari, privatni preduzetnici, uredno plaćaju porez državi, a starlete ne - naveo je Čikiriz u saopštenju POKS-a.

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pera

    16. mart 2018 | 21:36

    Nisu one krive!!! Najstariji zanat.... krivo su oni sto ih finansiraju.... neka ih dalje od mene! Meni je lepo sa mojom zenicom😊. 20god braka. I sedeli zajedno u skolskoj klupi !!! Nema te starlete da to moze da zameni. Etoooo

  • 😈

    16. mart 2018 | 21:12

    Poslala joj tetka iz Kanade

  • Gaga

    16. mart 2018 | 18:20

    A sta su starlete jel to drugi naziv za prostitutke?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA