≫ 

Vučić čestitao Putinu novi izbor za šefa ruske države: Želim Vam da i dalje odlučno vodite Vašu zemlju čvrsto utemeljenim putem napretka

- Uveren sam da ćete nastaviti da postižete uspehe u rešavanju svih važnih pitanja za Rusiju - napisao je predsednik Srbije

  • 58

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je večeras predsedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu ponovni izbor za šefa ruske države.

Vladimir Putin se obratio Rusima na Cvetnom trgu: Današnji rezultati su znak nade i poverenja (FOTO)(VIDEO)

"Primite iskrene čestitke za ponovni izbor za predsednika Ruske Federacije, uz najbolje želje da i dalje odlučno vodite Vašu zemlju čvrsto utemeljenim putem napretka, na dobrobit svih njenih građana. Uveren sam da ćete svojim izvanrednim talentom lidera, uz jasnu viziju i jaku volju, kao i odgovornost i posvećenost u radu, nastaviti da postižete uspehe u rešavanju svih važnih pitanja za Rusiju, kao i u ispunjavanju planova za njen dalji sveobuhvatni razvoj", naveo je Vučić u čestitki.

Foto: Tanjug/AP

Srbija je iskren prijatelj i pouzdan partner Rusije i možete se osloniti na naš doprinos produbljivanju saradnje, kao i na zalaganje za ostvarivanje zajedničkih projekata, istakao je Vučić i naglasio da je uveren da ćemo, uz međusobno razumevanje, stvarati bolje uslove za generacije koje dolaze.

Veoma sam Vam zahvalan za Vaš lični doprinos jačanju tradicionalnog i istinskog prijateljstva naših dveju zemalja, kao i odbrani državnih interesa Srbije, koja se ogleda i kroz podršku u Ujedinjenim nacijama, kao i u svim drugim međunarodnim organizacijama u kojima Srbija štiti svoj integritet, ugled i slobodarsku tradiciju.

Želim Vam da Vas, uz uspeh na odgovornoj dužnosti, prate dobro zdravlje i sreća u ličnom životu. Nadam se, dragi prijatelju, da ćete nam i u novom predsedničkom mandatu učiniti čast i ponovo posetiti Srbiju, jer je svaki susret sa Vama prilika za dragocene razmene mišljenja i mudre savete - navodi se u čestitki Vučića predsedniku Rusije.

I premijerka Ana Brnabić čestitala je Putinu na pobedi

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić čestitala je Vladimiru Putinu pobedu na predsedničkim izborima i osvajanje četvrtog mandata na mestu predsednika Ruske Federacije.

Foto: Tanjug/Tanja Valic

"Čestitam vam ubedljivu pobedu na izborima za predsednika Rusije. Rezultat koji ste postigli samo potvrđuje široku podršku koju imate za sve teške reforme koje ste do sada uspešno sproveli i koje tek nameravate da sprovodite. To govori da vaši građani u vama vide pravog lidera koji je spreman da ide u susret svim izazovima u predstojećem vremenu. 

Srbiju i Rusiju povezuju dobri prijateljski i srdačni odnosi i ja verujem da će i ubuduće naše dve države i naši građani tu saradnju proširiti u svim oblastima - napisala je premijerka Brnabić u čestitki.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA