Samo Ugljanin od Vlade tražio stan

U unutrašnjosti živi pet članova Vlade (Slavica Đukić Dejanović, Velimir Ilić, Rasim Ljajić, Goran Knežević, Sulejman Ugljanin), a privremeni "krov" u prestonici dobiće, verovatno, samo Ugljanin

  • 0

Nijedan ministar koji živi izvan Beograda za sada nije zatražio od stambene komisije Vlade Srbije da mu se obezbedi stan na korišćenje tokom mandata, izuzev Sulejmana Ugljanina.

U unutrašnjosti živi pet članova premijerskog kabineta, a privremeni "krov" u prestonici dobiće, verovatno, samo Ugljanin.

Ministarka zdravlja Slavica Đukić Dejanović i njene kolege koje vode resore građevine i poljoprivrede Velimir Ilić i Goran Knežević svakog dana će putovati na posao. Rasim Ljajić, koji će naredne četiri godine brinuti o trgovini i telekomunikacijama, planira da, kao i do sada, o svom trošku iznajmljuje stan u glavnom gradu.

Njegov sugrađanin iz Novog Pazara i ministar bez portfelja Sulejman Ugljanin u prethodnom mandatu je od Vlade na korišćenje dobio 165 kvadrata, a u njemu će, kako nezvanično saznajemo, ostati i naredne četiri godine.

Doskorašnja šefica parlamenta, koja sada vodi resor zdravlja, kako piše list, neće menjati navike koje je imala ranije.

- Ostajem u Kragujevcu. Navikla sam se na putovanje, jer se ni kao predsednica Skupštine nisam selila - rekla je Đukić Dejanović.

I Velimir Ilić, prvi građevinac i urbanista Srbije, biće veran svom rodnom kraju.

- Nastaviću da živim u Čačku, kao i do sada, a u Beogradu će mi biti samo radno mesto. Ustajaću ranije i dok ne završim Koridor 11, koristiću Ibarsku magistralu za dolazak do glavnog grada -  kaže on.

Hiljade kilometara tokom ministrovanja moraće da prevali i Goran Knežević. Kako je rečeno u njegovom kabinetu, on želi da bude blizu porodice, pa će zato svakog dana biti na relaciji Zrenjanin - Beograd.

(I. M. / Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA