≫ 

NAJNOVIJI PRESEK SITUACIJE NA TERENU: Evo da li građani mogu slobodno da se kreću na severu Kosova

Srbi su juče, posle hapšenja direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marka Ðurića i prebijanja učesnika sastanka u okviru unutrašnjeg dijaloga u Kosovskoj Mitrovici, teretnim vozilima preprečili put u mestu Rudare

  • 0

U mestu Rudare uklonjena je barikada sa magistralnog puta Zvečan - Kosovska Mitrovica i saobraćaj se sada normalno odvija.

Ovi mejlovi dokazuju sve: Đurićeva poseta najavljena u skladu sa dogovorom (FOTO)

Srbi su juče, posle hapšenja direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marka Ðurića i prebijanja učesnika sastanka u okviru unutrašnjeg dijaloga u Kosovskoj Mitrovici, teretnim vozilima preprečili put u tom mestu.

Foto: Tanjug/Zoran Zestic

Građane na barikadi obišao je danas Kfor, a sa njima je razgovarao jedan pripadnik švajcarske vojske u sastavu tih međunarodnih snaga.

Foto: Tanjug/Zoran Zestic

Barikada se nalazila na mestu gde je saobraćaj bio blokiran i pre šest godina kada je ROSU pokušao da upadne na sever Kosova.

VOZOVI KA KOSOVSKOJ MITROVICI IDU BEZ PROBLEMA

Železnički saobraćaj ka Kosovskoj Mitrovici se odvija redovno i bez problema, rečeno je danas Tanjugu u Infrastrukturi železnice Srbije.

Saobraćaju po tri putnička voza dnevno i to dva na realaciji Kraljevo - Kosovska Mitrovica i jedan na liniji Kraljevo - Leposavić.

Kako navode, železničari bez problema obavljaju sve svoje poslove.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA