Ko je od ministara sa oduševljenjem i olakšanjem primio vest o odlaganju rekonstrukcije Vlade?

Upitan da li će ostati na čelu ministarstva koje trenutno vodi, ministar je kazao da ne odlučuje on o tome i da ne može dati bilo kakav doprinos toj odluci

  • 69

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je danas da je sa olakšanjem i oduševljenjem primio vest o tome da se rekonstrukcija Vlade Srbije odlaže na neko vreme.

Nikada nisam videla predsednika tako razočaranog: Brnabić posle razgovora sa Vučićem

On je za televiziju Prva kazao da će prihvatiti svaku odluku predsednika i premijerke Srbije, Aleksandra Vučića i Ane Brnabić kada dođe do rekonstrukcije Vlade.

Upitan da li će ostati na čelu ministarstva koje trenutno vodi, Ljajić je kazao da ne odlučuje on o tome i da ne može dati bilo kakav doprinos toj odluci.

- Predsednik Vučić i premijerka Ana Brnabić daće konačan sud o tome. Svaku odluku ću prihvatiti - kazao je Ljajić.

Foto: Tanjug/Rasim Ljajić

Premijerka Srbije Ana Brnabić juče je nakon višesatnog razgovora sa predsednikom države Aleksandrom Vučićem izjavila da će rekonstrukcija Vlade Srbije sačekati neka stabilnija vremena na Kosovu i Metohiji.

- U ovom trenutku nacionalno jedinstvo je ključno, što budemo jedinstveniji, bićemo jači. Realno smo u teškoj situaciji, jer situacija je izuzetno teška. Dobro je da imamo predsednika koji razmišlja hladne glave - kazala je Ana Brnabić.

Daljinac

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA