Samo jedan čovek se ne menja: Posle debakla na beogradskim izborima, Dveri dobile novo Predsedništvo i novi Izvršni odbor

Glavni odbor je definisao pet pravaca politike Dveri

  • 47

Srpski pokret Dveri saopštio je danas da je Glavni odbor za predsednika Izvršnog odbora izabrao Borka Puškića iz Prijepolja i novo Predsedništvo s 20 članova. Uprkos lošem rezultatu na beogradskim izborima na čelu Pokreta ostaje Boško Obradović, čiju ostavku stranački organi još ranije nisu usvojili.

Deda Mraz se spušta niz odžak i vozi sanke: Polemika u Skupštini Srbije o tome ko obesmišljava njen rad

Danas je saopšteno da je Glavni odbor na jučerašnjoj sednici "potvrdio političku orijentaciju Pokreta i spremnost na saradnju sa svima koji su protiv pravno-obavezujućeg sporazuma sa lažnom državom Kosovo".

- Glavni odbor je potvrdio spremnost da se intenzivira saradnja sa radnom grupom za Kosovo i Metohiju koju, pored predsednika Dveri Boška Obradovića i članova Odbora Dveri za Kosovo i Metohiju, čine i Slaviša Ristić, Marko Jakšić, Slobodan Samardžić, Dragan Todorović, Milan Stamatović, Dragana Trifković, Dejan Mirović, Milo Lompar, Kosta Čavoški i Boris Aleksić - navode Dveri.

Glavni odbor je definisao pet pravaca politike Dveri: Borba za očuvanje Kosova kao sastavnog dela Srbije, Porodična politika, Podrška domaćoj privredi i poljoprivredi, Borba protiv kriminala i korupcije, i Pomoć socijalno i pravno ugroženim slojevima stanovništva.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    3. april 2018 | 08:03

    Sve govori o njima kad nemaju boljeg predsednika od Obradovića.

  • maja

    3. april 2018 | 08:45

    Rekonstrukcija dveri? Nikakav uticaj na broj glasova

  • marko

    3. april 2018 | 08:45

    Doživi debakl na izborima i on menja predsedništvo, valjda da oni njega nebi menjali.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA