Skandalozne pretnje Šešelja: Razbićemo njušku nekom muškarcu, a ne Aleksandri Jerkov! Nazivaćemo je pogrdno do kraja života

Predsednik SRS je povodom navoda poslanika DS da su radikali okružili Aleksandru Jerkov i pretili joj, rekao da joj niko nije pretio

  • 27

Šef poslaničke grupe Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj izjavio je danas da radikali neće da tuku poslanicu Demokratske stranke (DS) Aleksandru Jerkov ali da će do kraja života da je nazivaju pogrdno.

Neka Šešelj prvo meni razbije nos: Jerkov nazvala lidera radikala ratnim zločincem

- Što joj se pre ogadi život to bolje - rekao je Šešelj skupštinskim izveštačima i dodao da jedva čeka da razbije njušku nekom muškarcu.

On je povodom navoda poslanika DS da su radikali okružili Aleksandru Jerkov i pretili joj, rekao da joj niko nije pretio.

Šešelj je ocenio i da su demokrate Jerkov "isturile" da traži njegovo oduzimanje poslaničkog mandata, jer znaju da radikali neće da tuku žene.

Šef poslaničke grupe DS Goran Ćirić izjavio je ranije danas da su poslanici radikala u skupštinskoj sali na najbrutalniji način i uz fizičke pretnje vredjali Aleksandru Jerkov.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Ćirić je novinarima u parlamentu rekao da su pretnje usledile pošto je Jerkov u skupštinskoj sali pitala da li će Administrativni odbor i Skupština oduzeti mandat lideru radikala Vojislavu Šešelju, jer je osuđen pred Haškim tribunalom za ratni zločin, da je posle toga usledio niz uvreda, i da su je pošto je ostala sama u sali bez kolega iz DS-a, okružili i pretili.

- Okružili su je, seli oko nje i najbrutalnije vredjali i pretili da će joj razbiti njušku i da treba da pazi šta će da radi narednih dana - rekao je Ćirić.

Daljinac

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    17. april 2018 | 17:10

    Covek,je - karikatura... )Fizicka,i - mentalna.Gospodja je, za Vas, bila i ostala - Dama.)...

  • Dag

    17. april 2018 | 16:53

    A ko ce to - razbiti>... (Pa ti se, jedva - kreces.)...

  • пиши ћирилицом

    17. april 2018 | 17:00

    Александра је само поставила питање на основу закона наводећи који је закон у питању и шта тамо пише.Ако радикали воле да не поштују закон онада им свака част,заиста их треба избацити из скупштине.Ако Александра није разумела закон или не зна за рупу у закону треба лепо објаснити и њој и свим осталим,како воле да кажу радукали-њушкама.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA