Ku**vo ustaška! Sramotna uvreda upućena Aleksandri Jerkov posle duela sa radikalima (FOTO) (VIDEO)

Poslanica na Tviteru okačila fotografiju uvredljive poruke

  • 18

Poslanici DS u Skupštini Srbije Aleksandri Jerkov danas su, prema tvrdnji njenih stranačkih kolega, prišli i najbrutalnije vređali i pretili da će joj "razbiti njušku" poslanici SRS, a Jerkov je na tviter nalogu objavila fotografiju pisane poruke sa uvredljivim sadržajem koja ju je dočekala u skupštinskoj sali.

Preteklo od izbora: Pola milijarde dinara vraćeno u budžet Srbije

- Ovo me je dočekalo u skupštinskoj sali, nakon sto su me horde radikala okružile, vređale i pretile mi. Uz opšte oduševljenje i odobravanje naprednjaka - napisala je Jerkov na Tviteru na kojem je u postavila sliku uvredljive poruke.

Naime, kako je šef poslanika DS Goran Ćirić rekao poslanici SRS prišli su danas Jerkov kada je ostala sama u poslaničkim klupama, okružili je, najbrutalnije vređali i pretili da će joj "razbiti njušku".

Podsetio je da je Jerkov ranije danas postavila poslaničko pitanje o statusu Vojislava Šešelja kao poslanika posle pravosnažne presude u Haškom trobunalu i zahtevala od Administartivnog odbora i predsednice parlamenta Maje Gojković da reaguju na pretnje poslaniku DS Tomislavu Žigmanovu i lideru LSV Nenadu Čanku.

- Posle toga, usledio je niz uvreda za govornicom. Međutim to nije bilo dovoljno od poslanica i poslanika radikala. U trenutku kada je ostala sama u poslaničkim klupama, okružili su je, seli oko nje i najbrutalnije je vređali i pretili joj, da će joj razbiti njušku, da treba da pazi šta će joj se dešavati narednih dana -  rekao je Ćirić novinarima u skupštini.

Goran Ćirić sedi u prvom redu - Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Ćirić je pozvao Gojković i nadležne institucije da reaguju i zaštite poslanike, te naveo da je juče pozvao i ministra unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića da se izjasni o pretnjama dvojici poslanika.

Jerkov je u toku rasprave sa govornice navela da je Šešelj rekao da će "razbiti nos" svakom ko ga nazove "ratnim zločincem", navela da ga DS tako zove i pozvala ga, ako krene da razbija noseve, počne od nje.

- Evo može od mene prve da krene - poručila je Jerkov.

Lider SRS Vojislav Šešelj izjavio je kasnije novinarima da niko nije pretio Jerkov i poručio da radikali neće da je tuku, ali da će je do kraja života nazivati pogrdno.

- Što joj se pre ogadi život to bolje - rekao je novinarima u parlamentu i dodao da su demokrate "isturile" Jerkov da postavi pitanje o njegovom mandatu jer, kako je rekao, znaju da radikali neće da tuku žene.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Dodao je i da jedva čeka da razbije njušku nekom muškarcu.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    17. april 2018 | 19:50

    Bravo Jerkov!

  • Dusan

    18. april 2018 | 08:48

    Zamena teza. Jerkov zastupa politiku drzava koje su nas okupirale i otimaju nam Kosmet. Sada glumi zrtvu jer joj je neko napisao neku uvredljivu poruku. Ne gospodjo Jerkov, samo ste dobili slobodu misljenja i demokratsko pravo izrazavanja. To sto vam je neko napisao (ako to vi niste sami uradili) predstavlja misljenje ogromne vecine gradjana Srbije.

  • Čika Jova

    18. april 2018 | 08:52

    Da li bi u nekoj drugoj zemlji, na primer Hrvatskoj, neko svog ustašu nazivao ratnim zločincem? Jerkov i društvo potpuno razumem, kad su nemoćni, onda su spremni na sve. Očekujem da se i jedni i drugi smire i da se vrate poslu za koji su i birani od građan. Obe partije gube glasače pa je vreme da se bace na posao kako bi poboljšali rejting. Skupština nije rijaliti, ozbiljnost i konstruktivnost na prvom mestu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA