≫ 

Da li se Šešelj rvao sa policijom? Stefanović otkrio detalje iz Skupštine

Šešelj je juče novinarima u Skupštini rekao da se prilikom gaženja hrvatske zastave u parlamentu "rvao" sa pet pripadnika obezbeđenja

  • 51

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da nije bilo nikakvog fizičkog sukoba između Vojislava Šešelja i predstavnika policije u Skupštini.

MUP doneo odluku o najavljenim mitinzima u Hrtkovcima: Nema okupljanja!

- Tamo se uopšte nije nalazilo pet, šest ljudi, već jedan čovek iz MUP-a - rekao je Stefanović novinarima u Palati Srbija gde je policiji uručena donacija iz Nemačke.

Šešelj je juče novinarima u Skupštini rekao da se prilikom gaženja hrvatske zastave u parlamentu "rvao" sa pet pripadnika obezbeđenja.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundzic

Stefanović kaže, da se nikakav fizički sukob nije dogodio, a da ulaz u zgradu Narodne skupštine, u delu gde se to navodno dogodilo, nije pokriven kamerama i da zato nema snimka.

- Za sve što se događa kada je policija umešana postoje službene beleške. U ovom slučaju nije bilo fizičkog sukoba - istakao je Stefanović.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kiki

    20. april 2018 | 12:39

    Niko ne opravdava Seselja i sta je uradio ali nije se nisakim rvao niti fizicki sukobio.

  • Branko

    20. april 2018 | 12:26

    Izgleda da su Hrvati i deo naše javnosti naseli na Šešeljevu priču. Nekako se čini da ni do kakvog incidenta nije ni došlo. Biće da se Šešelj malo poigrao sa svima. Ipak, ovo su ozbiljne stvari i štete ugledu Srbije.

  • dada

    20. april 2018 | 11:49

    Šešelj po običaju preuveličava.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA