Bezobrazne igre: Poziv Tačiju za uranak u Medveđi, a ne Haradinaju

Poziv je upućen i predsedniku Albanije

  • 24

Zamenik predsednika Skupštine opštine Medveđa Fljorim Sahiti rekao je FoNetu da su, kao i prošle godine, na prvomajski kulturno-sportski događaj u selu Tupale, kod Medveđe, pozvani predsednici Albanije i Kosova Ilir Meta i Hašim Tači.

Helikopteri nadleću grad, uvedene stroge policijske kontrole: Skoplje pretvoreno u tvrđavu zbog dolaska Vučića i ostalih lidera iz regiona

Pored njih, pozvani su i predsednici opština sa Kosova koje se naslanjaju na Medveđu - Kosovska Kamenica, Priština i Kosovo Polje.

Pozvali smo i predsednika i premijerku Srbije, rekao je Sahiti, koji je demantovao pisanje nekih medija da je poziv upućen i premijeru Kosova Ramušu Haradinaju.

Sahiti je kazao da je predsednik opštine Medveđa Nebojša Arsić podneo krivične prijave protiv njega i svoje pomoćnice Lemi Đemi zbog pozivanja predsednika Kosova.

- Mi smo i prošle godine pozivali predsednike Kosova i Albanije, ali Arsić tada nije podnosio krivične prijave - rekao je Sahiti.

Daljinac

(Telegraf.rs/Fonet)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Filaret

    27. april 2018 | 14:08

    I Tači ako dođe može biti uhapšen zbog zločina na Kosovu i Metohiji.

  • Rajko

    27. april 2018 | 18:34

    Jos jedna od besramnih provokacija Albanaca!

  • Banović Strahinja

    27. april 2018 | 15:47

    Ko god od Albanaca sa KiM kroči na teritoriju Srbije odmah ga treba uhapsiti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA