≫ 

Zgrčim se i osećam kako creva počinju da mi se prazne: Omerović do detalja opisao situaciju u fri-šopu

Posle 15 minuta u wc-u shvatam da mi je parfem u ruci - prepričava Omerović

  • 14

U tom trenutku doživeo sam stravičan, jak, snažan i neizdrživ bol, kao da mi je neko zabio nož u stomak. Zgrčio sam se i osetio da mi se creva prazne. Uspaničio sam se i izbezumio, tražio strelice za toalet. Istrčao sam iz fri šopa i shvatio da sam poneo parfeme - ovako je u Jutarnjem programu TV Prve Meho Omerović, poslanik u Skupštini Srbije, objasnio kako se našao u situaciji da bude optužen za krađu kozmetike na aerodromu u Frankfurtu.

Dokument koji potvrđuje da je srpski poslanik priveden po izlasku iz fri-šopa na aerodromu

On kaže da je još na polasku iz Beograda za Frankfurt, odakle je trebalo da nastavi za Brisel, osetio stomačne probleme, zbog kojih je "čak išao u taolet".

- To su javno potvrdile i neke kolege iz parlamentarne delegacije, a bilo je ukupno 13 poslanika iz dva odbora - za službe bezbednosti i odbrane i unutrašnjih poslova, plus saradnici i neki ljudi iz OEBS-a - priča Omerović.

On kaže da je u trenutku sletanja na frankfurtski aerodrom imao vrlo malo vremena do sledećeg leta za Brisel, kao i da se sa ostalim poslanicima uputio ka gejtu 32, odakle je trebalo da se ukrcaju na avion.

USPANIČIO SAM SE I IZBEZUMIO

- Međutim, kod gejta 25 i 26 primećujem male fri šopove i akciju od 30 odsto sniženja na parfeme. Uzimam u ruku parfem i tri "loreal" karmina. Odjednom, međutim, doživljavam jak, stravičan, snažan i neizdrživ bol u stomaku, kao da mi je neko zabio nož u stomak. Zgrčim se i osećam kako creva počinju da mi se prazne. Uspaničnim se i izbezumim se. Tražim strelice za toalet. Istrčavam napolje i ulazim u toalet. Posle 15 minuta u wc-u shvatam da mi je parfem u ruci - prepričava Omerović.

Kako je naveo, nakon toga vraća se ka fri šopu, a na vratima je video mlađeg čoveka, koji ga je pozvao da mu priđe.

- Kažem mu da znam sve i objasnim mu da sam imao medicinski problem. On uzme moj ranac i počne da rovi po njemu. Dovede me do kase, izlazi račun, a on traži pasoš i bording kartu. Kada je video moju putnu ispravu, pitao me je da li je diplomatska i ja sam mu odgovorio da jeste. On mi je rekao da sačekam, nekog je pozvao i posle 20 minuta stiže policija - dodaje Omerović.

Poslanik SDPS navodi da je došao jedan stariji poliacajac i jedna policajka, kao i da su pogledali kartu i pasoš, fotografisali i jedno i drugo i rekli mu da mogu da idem.

NISAM SE POZVAO NA DIPLOMATSKI IMUNITET

- Nisam se pozovao na diplomatski imunitet, nego sam imao kod sebe diplomatski pasoš, jer sam bio na službenom putovanju. Na kraju nisam uzeo ni parfem - ističe on.

Omerović dodaje da je dobio policijski izveštaj i da u njemu piše da je priveden i da je identifikovan na osnovu pasoša. Takođe, u tom dokumentu stoji, kako kaže, da protiv njega nije podneta krivična prijava i da je odlučeno u njegovu korist.

- Kad sam stigao u Brisel, ispričao sam kolegama ovu neprijatnost. Neko pokušava da me napravi lopovom i to u trenutku kada sam član Odbora za bezbednost. Sledeće godine punim 60 godina - kaže on i dodaje da bi verovatno morao da plati kaznu da je imao običan pasoš.

Na pitanje da li on lično oseća odgovornost za ono što se desilo, Omerović odgovara:

- To je moja glupost, moja neodgovornost, greška. Ali, to je bilo situacija kada sam se pogubio i izbezumio. Pazite, u tom trenutku je iz mojih creva izlazilo - završio je Omerović.

(Telegraf.rs/TV Prva)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljubica

    4. jun 2018 | 11:39

    Licno imam problem sa crevima sobito tako na javnim mestima i trznim centrima i vec svuda znam gde je wc bas iz tih problematicnih creva. Nikad mi se nije desilo da uzmem nesto sa sobom vec spustam bilo gde u prodavnici ili butiku i trk u wc, tako da mislim da je ovo cista krada.

  • vik

    4. jun 2018 | 11:30

    Verujem da mu ovo nije prvi put da operiše po aerodromima na službenim putovanjima,pretpostavljam da je ranije dobro prolazio sa plenom pa mu se osladilo samo što je ovog puta pala koncentracija pa je krenulo po zlu naravno za njega. Ne znam šta ovo može da bude osim kradja.

  • Aleksa

    4. jun 2018 | 11:36

    Dobar ti je taj izgovor 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA