Razgovor o razvojnim projektima u Srbiji: Vučić se susreo sa podsekretarkom UN (FOTO)

Predsednik Vučić je naglasio da je stručna podrška UNOPS u realizaciji tih projekata od značaja za sveobuhvatne reforme u Srbiji, kao i proces evropskih integracija

  • 40

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas podsekretara Ujedinjenih nacija i izvršnog direktora Kancelarije UN za projektne usluge Gretu Faremo, sa kojom je razgovarao o pomoći te Kancelarije konkretnim razvojnim projektima u Srbiji, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike.

Snažna poruka za Orlove: Oglasio se predsednik Vučić posle pobede naših fudbalera nad reprezentacijom Kostarike

Predsednik Vučić je naglasio da je stručna podrška UNOPS u realizaciji tih projekata od značaja za sveobuhvatne reforme u Srbiji, kao i proces evropskih integracija.

Faremo i Vučić - Foto: Tanjug/Dragan Kujundzic

On je zahvalio za svu dosadašnju pomoć, a posebno za pomoć u sanaciji štete izazvane poplavama 2014. godine, istakavši da su projekti koji su tada urađeni mnogo značili i za odbranu od poplava prethodnih nekoliko dana.

Vučić i Faremo na sastanku - Foto: Tanjug/Dragan Kujundzic

Podsekretar UN i izvršni direktor UNOPS Faremo je rekla da je namera te Kancelarije da Srbiji pruži dugoročnu podršku i pomoć.

Jedna od oblasti je i unapređenje društveno-ekonomskog položaja ranjivih grupa, navela je Faremo.

Faremo sa saradnicima - Foto: Tanjug/Dragan Kujundzic

Dvoje sagovornika su konstatovali da je, tokom petnaest godina rada Kancelarije UNOPS u Srbiji, uspostavljena intenzivna i kvalitetna saradnja, i izrazili nadu da će se ona nastaviti, piše u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA